Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
hudvård fran Dermalogica

PROFESSIONELL HUDVÅRD FRÅN DERMALOGICA

Av kosmetiker Mai Hvass
Om du är flitig och grundlig med din hudvårdsrutin, kommer din hud också att belöna dig därefter.

Om du inte redan känner till varumärket Dermalogica, är det på tiden att du får upp ögonen för detta fantastiska varumärke och de många fördelarna som dessa hudvårdsprodukter medför. Dermalogica är inte enbart en hit hos vanliga konsumenter, utan också bland hudexperter. Oavsett om du är ung eller gammal, har torr hud eller akne, kan vi garantera att Dermalogica kan erbjuda dig en hudvårdsprodukt som passar just din hudtyp och dina önskemål.

Om du är flitig och grundlig med din hudvårdsrutin, kommer din hud också att belöna dig därefter. Att huden håller sig vacker genom hela livet är sällan något som inträffar utan en del insatser. Detta kräver ofta skräddarsydd hudvård som passar just din hudtyp och problematik. Dermalogica brinner för att ge dig verktygen som behövs för att upprätta en vacker hud genom livets alla faser. Med Dermalogicas produkter får du inte enbart en vackrare hud, utan också en mer välmående hud.

Dermalogica skapades utifrån en önskan om att erbjuda konsumenter världen över effektiv och innovativ hudvård utan skadliga kemikalier. Detta var nämligen något som varumärkets grundare upplevde var svårt att få tag på. Dermalogicas produkter är därför baserade på effektiva ingredienser som kan förse huden med näring och vård utan något behov av onyttiga tillsatser, såsom konstgjorda doftämnen, uttorkande S.D alkohol, fyllmedel (färgämnen), mineralolja och lanolin. Sådana ingredienser har aktivt valts bort för att kunna erbjuda dig så rena produkter som möjligt. Du slipper därför oroa dig för att huden ska bli irriterad.


HUDVÅRD FRÅN DERMALOGICA

Dermalogica har genom åren utvecklat ett flertal olika produktserier. Om man inte är bekant med varumärket, kan det kännas lite svårt att navigera bland alla produkter. Detta vill vi förstås hjälpa dig med, så att du kan få en klarare överblick och lättare hitta produkter som passar dig och dina behov. Vi kan nämligen rekommendera Dermalogica till alla!

Om du vill ge din hud den ultimata vården med Dermalogica, föreslår vi att du följer varumärkets anvisningar om att använda precleanse, ansiktsrengöring, toner och fuktkräm. Om du inkluderar dessa steg i din hudvårdsrutin kan du vara säker på att din hud rengörs på djupet och att den efterlämnas återfuktad. Men vilka produkter bör man använda för att följa dessa steg? Denna fråga svarar vi på i texten som följer.


DERMALOGICA PRECLEANS

Hos Dermalogica har de inte bara utvecklat en ansiktsrengöringsprodukt, utan hela två! Genom att rengöra huden två gånger kan man nämligen försäkra sig om att alla sminkrester och orenheter tas bort från hudens yta. Som steg nummer 1 i Dermalogicas rekommenderade hudvårdsrutin erbjuds en Precleanse som tar bort det mesta från hudens yta. Dessa precleanse-produkter kan användas på alla hudtyper. 


HUDVÅRDSSERIER FRÅN DERMALOGICA

Efter valet av en Precleanse ska du nu välja vilka produkter som du ska använda för resten av din hudvårdsrutin. Du kan blanda produkter från flera olika produktserier för en skräddarsydd behandling som passar just dina behov. Nedan ger vi en kort översikt av varje serie, så att du har mer kött på benen när du väl ska välja vilka produkter som ska få ingå i din hudvårdsrutin.


FÖREBYGG ÅLDERSTECKEN MED DERMALOGICA AGE SMART SERIEN

Om du upplever att det är dags att börja behandla synliga ålderstecken i syfte att reducera deras synlighet och och bromsa deras framfart, föreslår vi att du tar en närmare titt på Dermalogicas Age Smart-serie, vilket är produkterna som har en röd markering. Detta är en unik produktserie som hjälper till att reducera synliga ålderstecken, oavsett vilken hudtyp du har. Produkterna i denna serie stimulerar hudens kollagenproduktion och ökar på så vis hudens elasticitet. Dessa produkter ska användas morgon och kväll. De utgör ett lyxigt inslag i din hudvårdsrutin och du kommer påminnas om hur behagligt det kan kännas att vårda sin hud.


HUDVÅRD MOT AKNE FRÅN DERMALOGICA

Om du är i 20-årsåldern eller äldre och lider av akne, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på Dermalogica-serien med det gröna märket som heter MediBac Clearing. Serien är framtagen för att lindra hudirritation och kontrollera de faktorer som förorsakar ett akneutbrott. Serien är optimal för att reglera hudens talgproduktion och kan därför hjälpa dig en bra bit på vägen mot en renare hud. Om du å andra sidan är tonåring och har problem med oren hy, är det Clear Start-serien som du ska spana in.


HUDVÅRD FÖR KÄNSLIG HUD FRÅN DERMALOGICA

Om du upplever att din hud ofta blir irriterad, blossar upp och svider eller kliar, kan det tyda på att du har en känslig hudtyp. I så fall är det den lila serien Ultra Calming som du borde utforska. Produkterna i denna serie är baserade på skonsamma formler som lindrar hudirritation. Utöver att lindra befintlig hudirritation, skyddar serien även huden mot ytterligare irritationer.


HUDVÅRD FÖR ALLA HUDTYPER

Utöver de ovanstående serierna har Dermalogica också utvecklat serien Daily Skin Health. Denna serie har inget märke som de övriga serierna har. Den här serien är bra för alla hudtyper. Om du är osäker på vilken produkt som passar dig, kan du alltid använda dig av produkterna från Daily Skin Health-serien för att ge din hud den dagliga vården som den behöver.


DERMALOGICA EXFOLIERING

Kom ihåg att det inte enbart är Dermalogicas fuktande och rengörande produkter som din hud kan du också dra nytta. Dermalogicas erbjuder också flera exfolierande produkter som tar bort döda hudceller och gör huden slätare. I sortimentet finner du både exfolierande produkter som ska användas dagligen såväl som produkter som ska användas mer sällan. Exfoliering är ett utmärkt sätt att vitalisera huden och ge den en förnyad glöd.


DERMALOGICA MASKER

Om du vill ge din hud det där lilla extra, rekommenderar vi att du använder en ansiktsmask från Dermalogica en gång i veckan. Gör processen till en liten ritual där avkoppling och egentid står i fokus. 

Vi är säkra på att du kommer att uppskatta Dermalogica lika mycket som vi gör. Se fram emot en skräddarsydd hudvårdsrutin med Dermalogica.


Välkommen till Luxplus