Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Hugo Boss The Scent for Her

Den söta, lätta och väldigt populära parfymen Hugo Boss - The Scent for her

Av Bloggare Camilla Vingaard
Om du inte ännu har testat The Scent kommer denna artikel att övertyga dig om att det är en “otroligt förförisk doft. Den är feminin, varm och söt.

Hugo Boss startade ursprungligen som ett tyskt modemärke med huvudkontor i Metzingen, Tyskland. Det är ett av Tysklands absolut kändaste varumärken, som grundades år 1924 av Hugo Ferdinand Boss. Idag gör Hugo Boss mycket mer än bara kläder, och de är i synnerhet kända för sitt breda urval av parfymer för både män och kvinnor.

Jag har aldrig provat en parfym från från Hugo Boss förr och min smak är rätt bestämd när det kommer till dofter, därför har jag varit både spänd och nyfiken på hur The Scent doftar.


Hugo Boss The Scent

Jag måste säga att jag är överraskad - positivt överraskad! För det första för att det är en Eau de Parfume, vilket gör att det bara krävs en mycket liten mängd parfym för att den ska hålla doften hela dagen.

The Scent är en mycket förförisk doft. Den är feminin,varm och söt. Jag har svårt att själv bryta ned var dofterna i parfymen kommer ifrån, men jag har läst mig till att det är en blandning av honungspersika, freesia, osmanthusblomma och rostad kakao.

Normalt gillar jag starka parfymer och har till och med använt herrparfymer eftersom de oftast har en kraftfullare doft. Lyckligtvis har det under det senaste året gått att hitta många parfymer för kvinnor som också har lite sting i sig. Det jag föll för med denna parfym är att den precis efter att du har sprayat den på huden doftar sött och feminint, men när den har fått lov att torka in uppstår undertoner av något lite kraftigare. Detta fångas snabbt upp av doftsinnet. Det är ingen dålig sak! Min omgivning uppskattar den för den söta parfymdoften och jag själv älskar den eftersom jag känner de kraftfullare undertonerna. Jag skulle tro att effekten kommer ifrån att doften av honungspersika ger det första intrycket, medan noterna av rostad kakao blir det kraftigare efterspelet som uppstår när parfymen torkat in på huden.


The Scent for Her - Parfymen du kan ha med dig överallt

Denna parfym kommer i en praktisk storlek som du enkelt får ner i väskan, på så vis kan du friska upp doften under dagens lopp om du vill. 

Jag är mycket positiv till Boss The Scent, och det är faktiskt den enda parfymen jag använt denna sommar. Den är helt enkelt berusande väldoftande!

Välkommen till Luxplus