Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Natura Siberica – Räddningen för torr hud

Natura Siberica – Räddningen för torr hud

Av Camilla Johnsen
Naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter från Natura Siberica är en ny favorit hos vår bloggare, som säger att de blev räddningen för hennes torra hud.

Om du ännu inte stiftat bekantskap med Natura Siberica är det verkligen på tiden att du gör det. Det ryska, kritikerrosade hudvårdsmärket tillverkar naturliga, ekologiska skönhetsprodukter baserade på handplockade vilda växter och örter från den sibiriska naturen. Den speciella samlingsmetoden i den orörda naturen gör att växterna plockas precis när de innehåller maximalt med näringsämnen, och skörden används med det samma, vilket gör att ingredienserna bevaras i produkterna. Därför är Natura Siberica hudvårdsprodukter rika på skyddande aktiva ämnen och antioxidanter. Produkterna kännetecknas också av sina härliga dofter och vackra förpackningarr, som man gärna låter stå framme på badrumshyllan. Och pricken över i:et är att alla märkets produkter är otroligt prisvärda.


Natura Siberica mot torr hud

Så länge jag kan minnas har jag lidit av torr hud om vintern. Det märks på både läppar och händer så snart temperaturen börjar sjunka, och den gångna vintern började också huden i ansiktet och resten av kroppen märka av kylan. I kampen mot torr, irriterad vinterhud och tråkigt har visade sig Natura Siberica-produkterna vara otroliga, och nu klarar jag mig inte utan dem! Jag kan se och känna märkbar skillnad på min hud, och så känns det som en extra lyx att kunna skämma bort både hud och hår med väldoftande, behagliga produkter. Så om du också lider av trött hår och hud, oavsett årstid – eller bara kan tänka dig att prova Natura Siberica – har jag samlat några av mina egna favoriter.

Natura Siberica Oblepikha Oil Complex Repair For Damaged Hair

Håret är ett klassiskt offer för yttre påverkan från temperaturer, väder och vind. Ibland kan det vara svårt att bevara en mjuk och glansfull hårkvalitet, både under den iskalla vintern och den stekheta sommaren. Denna hårolja doftar av tuttifruttikarameller (på absolut bästa sätt) och innehåller bland annat havtorns- och arganolja som skyddar, vårdar och helar trött och skadat hår.

Absolute Revitalizing Face Serum

Serum är ett absolut måste till dig som verkligen värnar om och vill skämma bort din hy. Denna variant har fått många fina recensioner, och med sitt innehåll av hyaluronsyra, sibiriskt kaviarextrakt och isländsk mossa både fuktar den din hy och har anti-ageegenskaper under ansiktskrämen. Och så känns den lätt och skön på huden!

Caviar De Russie Age Delay Face Scrub

När huden blir torr och irriterad tenderar man ibland att lägga scrubben på hyllan – men det är faktiskt en dålig idé. Mild exfoliering av huden, under såväl kalla som varma årstider då hudceller dehydrerar och därmed dör fortare, bör ses som ett viktigt steg i din hudvårdsrutin under de förhållandena. Jag är ett fan av denna milda men effektiva scrub till ansiktet, som förutom att exfoliera även mjukgör huden.

Cleansing Fluid Dry & Sensitive Skin

När min hud blir torr och känslig under extrema temperaturer tycker jag om att byta till mer delikata produkter. Denna rengöringsmjölk (med bland annat aralia i ingredienslistan) är särskilt framtagen för att ta bort smink och smuts från känslig hud.

Taiga Daily Protection Hand Cream

Den viktigaste klassikern vid såväl värme som kyla: Handkrämen. Händerna lider vid extrema temperaturer, framförallt vid kyla, och jag har själv erfarenhet av att bara ett fåtal handkrämer kan liva upp torra, spruckna händer. Denna variant absorberas snabbt, så att du slipper en obehagligt fet känsla, och hjälper till att skydda huden mot kyla och värme – och så ligger den prfekt i handväskan.

Rejuvenating Body Cream

Denna kroppskräm är perfekt på vintern. Ingredienslistan består av en lång rad vitaminer, antioxidanter och läcker olja som inta bara vårdar och fuktar, utan också skyddar huden mot yttre påverkan. Och så gör det ingenting att den dessutom kommer i en riktigt snygg förpackning ochn doftar fantastiskt.


Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer