Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Produkter från Benefit

Must have-produkter från Benefit

Av skönhetsexpert Camilla klarskov
Benefits stora framgång kommer i synnerhet från några bestämda produkter. Läs här varför Hoola, High Beam och They're real! är dina nya must-haves!

Under de senaste åren har många internationella sminkmärken slagit sig in på den svenska marknaden. Ett av dessa är Benefit, som - vågar jag påstå - gått rakt in i hjärtat på svenska beauty-fans, och nu används flitigt i hela landet. Jag har själv blivit överförtjust av några av de kult-produkter som Benefit har hittills har skapat. Jag menar, hur har vi någonsin kunnat leva utan Hoola, Gimme Brow-serien och The POREfessional? 


Benefit startades på 70-talet av ett amerikanskt tvillingpar som förutom att med sina produkter ha uppnått en braksuccé på skönhetsmarknaden, har engagerat sig i kampen mot djurförsök. De har haft en framträdande roll i framtagandet av alternativa testmetoder och därmed också inspirerat resten av skönhetsindustrin. Två tummar upp för det! Är du nyfiken på vad dessa djurvänliga produkter kan åstadkomma, har jag härmed valt ut fem av mina absoluta favoriter från fantastiska Benefit.


Storsäljare från Benefit:

BENEFIT HOOLA – BRONZERN SOM ÖVERTRÄFFAR ALLA ANDRA

Har du hört talas om världens bästa Bronzer? Det har du nu - i alla fall om du frågar majoriteten av alla smink-entusiaster på internet. Jag har själv letat efter den perfekta bronzern med ljus och lykta i flera år, men det är först nyligen som jag äntligen fått tag på den. Och ja, den är precis lika bra som hypen indikerar! För det första är den perfekt nyanserad för att varken bli för orange eller för färglös, och det är det tyvärr inte många sminkproducenter som är lika bra på som Benefit. För det andra så är den otroligt enkel att blenda ut - och du vill inte sluta upp med fartränder på kinderna. För det tredje kommer den med en effektiv, liten, platt borste som är perfekt när du vill ge dina kindben konturer. Om du har väldigt blek hud finns även en ljusare version, Hoola Lite, till dig.  


BENEFIT THE POREFESSIONAL –förminska porerna med en primer

Om det är något jag gillar så är det en bra primer som får sminket att sitta bra hela dagen. Om det är något som jag inte är lika glad för så är det synliga porer. Därför är denna primer min nyaste Go-to-produkt. Den är långt ifrån den enda primern på marknaden som lovar att dölja dina porer, men den är däremot den enda som faktiskt lever upp till sitt löfte.  Jag är uppriktigt imponerad av hur behaglig och lätt denna primer känns på huden och hur väl den döljer porernas synlighet. 


BENEFIT 24HR BROW SETTER – DIN BÄSTA ÖGONBRYNSGEL

Ända sedan jag beslutade mig för att låta mina naturliga ögonbryn växa ut, har mina ögonbrynsstrån växt än till öst än till väst. Precis så mycket fan jag är av att ha synliga ögonbryn igen, lika lite är jag ett fan av att ha ögonbrynsstrån som växer rakt ut och som ingen ögonbrynsgel har lyckats hålla på plats. Det var innan jag testade denna lifesaver, och jag har varit den trofast ända sedan dess. Om du letar efter en gel eller en vax som faktiskt håller håren på plats är detta alltså den absolut bästa produkten på marknaden.


BENEFIT HIGH BEAM – FLYTANDE GLOW

Detta var faktiskt den allra första highlighter som jag skaffade, och kanske den största anledningen till att jag sedan dess blivit besatt av highlighters i alla former. High Beam är flytande och krämig i sin form, och den smälter enkelt in i huden och ger ett delikat, lysande glow. Produkten är multifunktionell och kan användas både för att framhäva kindben, näsrygg, ögonområdet, läpparna eller någon annan stans där du vill använda din highlighter. Du kan till exempel också använda den på skuldror eller revben. 


BENEFIT THEY’RE REAL MASCARA – NATURLIG WOW-EFFEKT

Jag hade länge hört mycket om Benefits populära mascaror, men aldrig testat en själv. Om man läst mina texter innan så vet man också att jag sällan är ett fan av icke-vattenfasta mascaror, och av den anledningen var jag nervös och pessimistisk när jag stod redo att använda denna mascara. Mina rädslor var dock helt obefogade, och jag vill nästan påstå att detta är den bästa icke-vattenfasta mascara jag någonsin har testat. På mina ögonfransar fungerar den bäst när jag vill ha en naturlig look, och den smarta borsten fångar verkligen upp och bearbetar varje hårstrå, vilket gör mina ögonfransar påtagligt längre, fint separerade och med en snygg böj. Om man har starkare ögonfransar är den också mycket bra på att bygga volym.


Välkommen till Luxplus