Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
moroccanoil, morrocanoil, hårolja, morroccanoil, moroccan oil, morrocan oil, hår

MoroccanOil - en mirakelprodukt

Av Lonni Sandbjerg
Känner du till MoroccanOil? Läs mer om detta musthavemärke och historien bakom produkterna som Hollywood har kastat sig över.

Historien bakom MoroccanOil startade med en kvinna vid namn Carmen Tal. Hon upptäckte produkten i en liten lokal frisörsalong efter att hennes eget hår hade blivit svårt skadat vid ett tidigare salongsbesök. Hon fick snabbt upp ögonen för oljans fantastiska egenskaper och blev fullständigt förälskad i produkten. Därefter gick hon i full gång med att sprida nyheten om MoroccanOil, och hårprodukterna har blivit en jättesuccé över hela världen, och du kan snart inte gå in i en professionell frisörsalong utan att stöta på det välkända turkiska märket. 

Moroccanoil-produkterna är fullpackade med antioxidanter och innovativa formulas som resulterar i dramatiska ändringar i hårets struktur och utseende. Efter hårtvätten fördelar du en liten mängd Moroccanoil Oil Treatment i ditt fuktiga hår varefter du föntorkar håret eller låter det lufttorka. Och sen - känn skillnaden!


Men varför är MoroccanOil så dyrt?

MoroccanOil är en unik produkt som innehåller den exklusiva oljan från Marocko. Oljan härstammar från argannötter som inte kan växa i andra klimat och som skördas i en långsam process som inte kan påskyndas. Framställningsprocessen av den fina oljan är därför inte så enkel, men i gengäld får man också en riktigt lyxig produkt för sina pengar.

Idag blir MoroccanOil sålt i fler än 30 länder och används av flera olika kändisar, som t. ex. Taylor Swift och Jennifer Lopez för att nämna två på rak arm. 


MoroccanOils användningsområden

I sortimentet kan du hitta precis den produkt som passar till dina behov. Härunder kan du se några av de saker som MoroccanOil kan användas till:


Till håret

Styling

Behandling av hår

Behandling av hårbotten

Schampo och balsam


Till kroppen

Oljor

Fuktighetskrämer

Exfolieringar (skrubb)

Cleansers, t. ex. tvål

Välkommen till Luxplus