Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
EFFEKTIV HÅRVÅRD

LÅNGT OCH FRISKT HÅR MED EFFEKTIV HÅRVÅRD

Av SANDRA SCHJERNING
Långt och friskt hår är en process som kräver tålamod och rätt produkter.

Vi drömmer alla om det. Om det inte är ett långt hårt, så är det åtminstone ett hår som ser friskt och starkt ut! Plattång, hårfärg, hårtork, sol och saltvatten sliter hårt på håret. När håret har blivit tillräckligt torrt och slitet känns det som om att varken balsam eller hårmasker kan liva upp håret - fram tills nu. Med Olaplex och hårvitaminer kan dessa problem bli ett minne blott!

ETT FÖRSTA STEG MOT FRISKT HÅR MED OLAPLEX

Om du vill maximera effekten av populära Olaplex, så börjar resan mot ett starkt och friskt hår med ett besök hos frisören. Här kan du nämligen be din frisör använda Olaplex i din behandling. Om du t.ex. ska färgar håret kommer din frisör använda sig av Olaplex No. 1 Bond Multiplier och No. 2 Bond perfector, vilka utgör de första stegen i en Olaplex-behandling.

Teamet bakom Olaplex har utvecklat en ny molekyl som skyddar och regenererar svavelbroarna i hårets struktur. Denna silikon- och oljefria molekyl är särskilt effektiv under och efter en kemisk behandling, till exempel hårfärgningar. För att vidhålla de goda resultaten gäller det att man fortsätter behandlingen därhemma med de övriga Olaplex-produkterna.

HEMMABEHANDLING

Olaplex produkter är utvecklade för att förbättra ditt hår inifrån och ut. Det handlar alltså inte enbart om att åstadkomma en synlig förändring. Olaplex produkter bidrar till att sammanlänka hårets bindningar, vilket gör det starkare och friskare. Olaplex Hair Perfector No. 3 kan användas även om man inte har börjat Olaplex-behandlingen hos frisören eftersom den fungerar som en vanlig, vårdande hårkur. Resultaten blir dock ännu bättre om du har gjort den föregående behandlingen. Denna hårkur passar alla hårtyper, verkar fuktgivande och är speciellt bra för skadat, slitet och färgat hår. Om man har varit hos frisören och fått behandlingarna Olaplex no. 1 och 2, så hjälper Olaplex no. 3 till att upprätthålla effekten av de föregående behandlingarna.

För att få bästa möjliga resultat med Olaplex no. 3 ska produktens fördelas i otvättat, handdukstorkat hår. Massera in produkten i hårets längder och i topparna. Låt sedan verka i ca. 10 minuter (gärna längre). Tvätta därefter håret med schampo och balsam.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No. 4 har stärkande egenskaper och en reparerande och återuppbyggande effekt på håret. Den rengör håret på djupet utan att torka ut håret eller hårbotten. Massera in en passande mängd så att schampot skummas upp ordentligt innan du sköljer grundligt. Schampot ska användas efter Olaplex no. 3 och för bästa resultat kompletteras med Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5, som är ett näringsrikt och fuktgivande balsam som skyddar håret mot UV-strålar samtidigt som det eliminerar frissigt hår. Balsamet ska fördelas i hårets längder och toppar. Låt verka i 3-4 minuter innan du sköljer håret.

Om man kombinerar dessa tre Olaplex-produkter kommer håret snart kännas precis lika starkt och lent som det ser ut. Som grädde på moset har Olaplex produkter en färgbevarande effekt, de är sulfat- och parabenfria samt veganvänliga.

Om man vill löpa linan ut med Olaplex produkter kan man komplettera ovanstående 3 produkter med Olaplex No. 6 Bond Smoother, som är en koncentrerad leave-in-kur. Denna produkt mjukgör, fuktar och förebygger frizz i upp till 72 timmar! Den är extra effektiv för kemiskt behandlat, torrt och skadat hår då den hjälper att återställa hårets naturliga balans. Olaplex No. 6 Bond Smoother kortar även ner tiden det tar att föna håret, vilket i sin tur sparar på håret. Applicera en liten mängd av produkten i handdukstorkat hår. Börja i mitten av håret och arbeta dig sedan ut mot topparna. Om man har väldigt torrt hår kan produkten även appliceras i torrt hår.

LÄNGRE HÅR MED HÅRVITAMINER

Det finns en annan effektiv metod för att minska håravfall, stärka håret och få det att bli längre. Jag pratar naturligtvis om hårvitaminer! 

Good For Me Hair Luxious är rika på biotin och 25 andra noggrant utvalda ingredienser som förser ditt hår med de bästa näringsämnena. Man kan såklart inte räkna med att håret blir 20 centimeter längre över en natt. Tar man den dagliga dosen under en längre period kan man vänta sig synliga resultat. Det rekommenderas att man tar hårvitaminerna i åtminstone tre månader för att kunna se en ordentlig skillnad. Good For Me Hair Luxious hårvitaminer kommer i en praktisk tablettform och en burk räcker en hel månad.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer