Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Hur använder man en jade roller?

HUR ANVÄNDS EN JADE ROLLER

Av influencer Sara Hansen
Jade rollern är ett musthave för alla kvinnor. Jade rollern stimulerar och stramar upp muskulaturen, så att du snabbt får en vacker glöd.

VAD ÄR EN JADE ROLLER

En jade roller är en ansiktsroller som består av två stycken rullar av jadesten. Jadesten är särskilt bra för behandling av ansiktet. Jadestenen härstammar ursprungligen från Kina och har använts i Asien i flera hundra år för att stimulera muskulaturen i ansiktet. Därutöver har stenarna en lugnande effekt och sägs även kunna avlägsna negativt laddad energi.

Jade rollerns två rullar fyller två olika funktioner: den lilla rullen är till för att behandla området runt ögonen och den stora rullen är till för att behandla kinderna, halsen och pannan.


VAD ÄR FÖRDELEN MED EN JADE ROLLER?

Jade rollern har, som tidigare nämnt, använts i många hundra år för att avlägsna dålig energi, men man har med tiden även kommit på att den också fungerar utmärkt för att strama upp huden. Därutöver kan jade rollern även användas för att stimulera blodcirkulationen i ansiktet, vilket i sin tur bidrar till att förebygga oren hud, förkylning, rodnad och svullnad i ansiktet. Vid frekvent bruk kan din jade roller till och med reducera bildandet av rynkor och avlägsna orenheter som har ackumulerats i huden. Jade rollern är alltså perfekt att använda innan din hud börjar åldras i en tilltagande takt. Jade rollern passar även alldeles utmärkt om du enbart vill ge din hud en förnyad glöd och energi.


HUR ANVÄNDS EN JADE ROLLER

För att få bästa möjliga effekt rekommenderas det att man använder jade rollern morgon och kväll i 5-10 minuter. Man kan åstadkomma särskilt bra resultat om man kombinera jade rollern med ett ansiktsserum. Jade rollern ser då till att ansiktsserumet arbetar sig in i de djupare hudlagren. Kom ihåg att alltid torka av jade rollern med en fuktig trasa efter att du har använt den. Om du brukar vakna upp med svullnad runt ögonen, rekommenderar jag att du förvarar din jade roller i kylskåpet. Detta ger en skönt svalkande effekt när du väl ska använda den. 


Välkommen till Luxplus