Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
paul mitchell, ekologiskt schampo, John Paul Mitchell Systems

Känner du till hårvårdsmärket Paul Mitchell?

Av Madelen Rosengren
Ett av Sveriges populäraste hårvårdsmärken som med exklusiva produkter och bra värderingar vunnit både frisörer och konsumenters hjärtan.

Ett riktigt bra tips såhär på vintern är Paul Mitchells hårvårdsprodukter. Har du inte testat produkterna innan är de ett måste att lägga vantarna på. Paul Mitchell har länge varit frisörers favoriter och är ett av de mest snabbväxande märkena i branschen. Produkterna har vunnit flertalet priser och utmärkelser och lämpar sig utmärkt att tämja vinterhår med. Riktiga life savers så här års.


Lite bakgrundsinfo

Företaget John Paul Mitchell Systems® grundades av frisören Paul Mitchell och marknadsföraren John Paul DeJoria i USA 1980. Med en vision om att kunna bidra till och förändra hårbranschen startade de en hårvårdsserie med fyra produkter under namnet Paul Mitchell. Med syftet att underlätta för både frisörer och konsumenter på hemmaplan tog de amerikanerna med storm, och sedan dess har deras produktportfölj växt och tagit över världen. 

I sortimentet finns alltifrån stylingprodukter, borstar, värmeverktyg till produkter för djur. Och en av anledningarna till deras framgång inom hårbranschen är deras miljötänk och sin starka hållning mot djurtester. De var ett av de första hårvårdsföretagen när de startade som inte testade sina produkter på djur, och grundaren John Paul DeJoria såg till att all försäljning av Paul Mitchells produkter stoppades i Kina 2012 när det framkom att de var tvungna enligt lag att betala för djurtester. Detta då det i Kina är lagstiftat att alla produkter avsedda för människor som säljs där måste testas på djur. Helt fantastiskt bra gjort av DeJoria tycker jag!


Fixa vinterfrillan

Så vill du vara säker på att ha ett rent samvete kan du med glädje shoppa loss bland Paul Mitchells sortiment. Kolla in några av våra storsäljare, som exempelvis det återfuktande schampot Paul Mitchell Moisture Instant Moisture Daily Shampoo på 300 ml för att undvika vintertorra stripor. En annan poppis produkt är deras Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum, perfekt såhär års för att få kontroll när håret envisas med att vara elektriskt och stå åt alla håll. :)


Välkommen till Luxplus