Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
TonyMoly ansiktsmasker

K-Beauty guide: TonyMoly sheet masks

Av Luxplus
TonyMoly är särskilt kända för sina sheet masks, som bidrog stort till att göra K-beauty stort. Läs här vilken sheet mask som passar din hudtyp bäst.

Något av det mysigaste jag vet är att göra hemmaspa, antingen för att få lite egentid efter jobbet, eller tillsammans med vänner under helgen.

På så sätt slipper man betala hundratals kronor på att besöka ett riktigt spa – utan att för den sakens skull behöva kompromissa med komfort och unn! När jag gör det tillsammans med mina vänner blir det extra lyxigt, när vi ändå ses för att dricka te och se på film.


Sheet masks från TonyMoly

Det blir ingen ordentlig hemmaspaupplevelse utan en ordentlig ansiktsmask. Jag är själv helt såld på sheetmasker, och särskilt dem från TonyMoly. Märket kommer från Seoul och deras sheet masks var en stor anledning till varför K-beauty började bli en sådan trend för ett par år sedan. TonyMoly-produkterna är kända för att innehålla innovativa ingredienser av hög kvalitet, och produkterna kännetecknas inte minst av de fina och roliga förpackningarna.

Ansiktsmaskerna finns i en rad olika varianter, och är fulla av naturliga ingredienser och extrakt som gör sig bra för olika hudtyper. Oavsett vilken hudtyp du har kommer du alltså garanterat kunna hitta en sheet mask från TonyMoly som passar dig. Jag brukar själv ha ett litet lager med olika sheetmasker från TonyMoly hemma, så att jag alltid har en kur för fet, oren, trött, livlös eller torr hy – och så kan mina vänner alltid hitta en som passar dem när de kommer på besök.

Just nu, när solen skiner och gärna torkar ut hyn lite, har jag bunkrat upp med extra masker till torr, irriterad och känslig hy. Jag är särskild glad i aloe vera-masken, tea tree-masken och avocado-masken, som alla känns behagligt kylande på huden.

Aloe vera sheet mask

Denna sheet mask är till dig som lider av torr och stressad hy. Masken hjälper till att återfukta på djupet och har dessutom en lugnande, avslappnande effekt på huden.

Tea tree sheet mask

Tea tree-masken har en lugnande och upplysande effekt på irriterad och känslig hy. Den innehåller dessuom tea tree-extrakt som har rengörande egenskaper.

Avocado sheet mask

Denna mask innehåller naturliga avocadoextrakt som närar, regenererar och ger lyster till torr hy.


TonyMoly sheet masks appliceras på ren, torr hud och ska sedan ligga och verka i upp till 30 minuter. Du ska inte tvätta av formulan efter att du tagit av masken, utan du kan tvärtom klämma ut de sista resterna av serumet i förpackningen och smörja in i ansiktet och på halsen för maximal effekt.

Och du! Här på Luxplus kostar maskerna endast 15,95 kr per styck! Njut nu ordentligt av ditt eget hemmaspa (jag är säker på att dina vänner också kommer uppskatta att bli inbjudna).

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer