Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Shills Deep Cleansing Black Mask resultat, Montagne Jeunesse, ansiktsmask

Guide till rätt ansiktsmask för din hy

Av Lonni Sandbjerg
Skäm bort ditt ansikte med ordentlig rengöring och omvårdnad! Läs om 4 populära ansiktsmasker som alla har unika egenskaper, en för varje sorts hud.

Finns det något bättre än att ta god tid på sig i badrummet, tända ett doftljus, spela sin favoritmusik och ta hand om sig själv? Exempelvis vårda sitt ansikte med en välgörande ansiktsmask. Du behöver inte lägga en förmögenhet på en professionell ansiktsbehandling för att få en fin hud i ansiktet. En hemmabehandling med riktigt bra produkter kan absolut erbjuda din hud massor av vård och fukt, och ge dina kinder en vacker lyster.


Här får du vår guide till fyra av de bästa ansiktsmaskerna med olika funktioner, så du kan hitta rätt i maskdjungeln.

 

Den smarta multitaskern – Blackhead Clearing 2in1 Wash & Mask 

Många upplever problem med flottig hy, tilltäppta porer och pormaskar oavsett ålder och hur hälsosamt man än lever. Märket Clean & Clear har specialiserat sig på att göra produkter till dem som plågas av just oren hud och acne. Är det just detta som du vill få bukt med så är det masken Blackhead Clearing 2in1 Wash & Mask du ska satsa på.

Det smarta med denna ansiktsmasken är att den har två funktioner. Du kan både använda den som en face wash vid din dagliga rengöring av ansiktet, och som en ansiktsmask för den lite fetare t-zonen. Som ansiktsmask tar den bort det överflödiga fettet från huden och förhindrar hudens porer att bli tilltäppta och bilda blemmor. Upplever du problem med flottig och oren hud är därför denna ansiktsmasken helt genial!


Den populära ansiktsmasken – Shills Deep Cleansing Black Mask

I nästan samma kategori, alltså till dem som gärna vill bli av med finnar och oren hud, finns också den megapopulära ansiktsmasken Black Mask. Black Mask, från märket Shills, är en peel-offmask som rensar på djupet och tar bort alla de irriterande mörka pormaskarna. Black Mask ska sitta på i 20-30 minuter, och kan därefter dras av huden. Den långa verkningstiden gör att ansiktsmasken tränger djupt ned i hudens porer, och när du drar av den från ansiktet följer därmed alla orenheter med. Huden blir helt mjuk och slät. En väldigt effektiv produkt som snabbt ger synliga resultat i ansiktet.

 

Den spännande ansiktsmasken – Montagne Jeunesse Dark Chocolate Masque

Ska du hänga med väninnorna och mysa i mjukiskläder, se chick flicks eller göra er redo för en partykväll på stan? I vilket som av fallen är Montagne Jeunesse Dark Chocolate Masque en annorlunda och kul ansiktsmask som ni alla kan skämma bort era ansikten med. Tuben håller upp till 10 behandlingar så ni kan utan problem använda den allihop utan att ni behöver köpa fler än en förpackning. Som namnet antyder är det en chokladmask för ansiktet, men den innehåller också apelsinolja och sheasmör som verkar djuprengörande och ger huden massor av fukt. Masken fungerar som en lermask som täcker huden i ett tjockt lager och torkar på huden inom 15-20 minuter, och hela tiden bjuder den på en väldoft av choklad och apelsin. Mums!

 

Den lyxiga ansiktsmasken – Rønsbøl Clinic Cloud Mask

I lyxklassen hittar du Rønsbøl Clinic Cloud Mask som är en ”revitaliserande” ansiktsmask, vilket innebär att den stimulerar hudens cirkulation och ger massor av lyster. När man har den på kan man faktisk märka att det sticker lite och att den arbetar med huden. Masken har en mjuk mousseliknande konsistens som känns mycket lätt och luftig på huden. Kanske är det just därför den heter Cloud Mask? 

Efter användning känns huden frisk och mjuk, och använder man ansiktsmasken 1-2 gånger i veckan kan man snabbt se hur ansiktet får en superfin lyster. Har du en mogen hud och de fina linjerna börjat synas i ditt ansikte är Rønsbøl Clinic Cloud Mask ett riktigt bra val till din hud. De aktiva ingredienserna förbättrar syretillförseln i huden och stimulerar cellförnyelsen så din hud känns fräsch och boostad med energi.


Välkommen till Luxplus