Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Brun utan sol

GUIDE TILL BRUN UTAN SOL - VILL DU HA LITE ELLER MYCKET FÄRG?

Av beauty ekspert Camilla Klarskov
“Under vinterhalvåret är jag helt beroende av brun utan. Med dessa produkter får jag en somrig kulör, vacker glöd och ett allmänt piggare utseende”.

Något som kan få mig på lite halvdåligt humör under hösten är att se sommarens solbränna försvinna. I spegeln möts man av en likblek figur och förbryllas då av hur snabbt hösten kom. I samma stund inser man att en lång, mörk vinter med dalande temperaturer står för dörren. 

Tyvärr kan vi inte göra något åt det tilltagande mörkret och de dalande temperaturerna. Som tur är behöver detta inte vara fallet när det kommer till den avtagande sommarbrännan. Under vinterhalvåret är jag helt beroende av brun utan sol som ger en snygg färg, glöd och får mig att se lite piggare ut. Och så är det även mycket bättre för huden att använda brun utan sol än att utsätta den för UV-strålning.

Jag har genom åren provat en hel del olika brun utan sol-produkter och använder idag två olika typer: En som ger en intensiv, mörk bränna och en som ger en mer diskret sådan.

BRUN UTAN SOL - INTENSIV SOMMARBRÄNNA PÅ ETT FÅTAL TIMMAR

Om du, liksom jag, är beroende av brun utan sol, har du kanske märkt att det är få produkter som ger en färg som motsvar brännan som du har lyckats bygga upp under en hel sommar. Jag har åtminstone inte lyckats hitta en produkt som ger samma intensiva kulör som en solig sommar - förrän nu.

b.tan har marknadsfört sina produkters förmåga att producera en mörk och intensiv färg som fortfarande ser naturlig ut. Efter att ha provat deras brun utan sol "i want the darkest tan possible", måste säga att jag är ett fan! Jag kan själv kontrollera hur mörk jag vill bli genom att anpassa hur länge jag låter produkten sitta på huden (jag låter den sitta hela natten, även om den rekommenderade tiden är 1-4 timmar, och resultatet blir ändå fint och naturligt). Man kan dessutom bygga upp brännans intensiteten genom att applicera flera lager.

Brun utan sol-moussen från b.tan har en gråaktig färg när den appliceras på huden. Detta är för att säkerställa att din hud inte får en orange ton. Den har lite av den klassiska brun utan sol-doften, men den försvinner dock efter en dusch. Produkten fördelas jämnt och naturligt på huden med applikationshandskar. Som grädde på moset är denna produkt galet billig jämfört med andra produkter på samma nivå. Jag känner mig alltså ganska så säker på att du kommer stormtrivas med din nya b.tan i vinter!

EN DISKRET OCH NATURLIG BRUN UTAN SOL

Även om jag är en sucker för brun utan sol med mycket färg, vet jag att vissa människor föredrar en mindre iögonfallande och mer diskret färg. Bondi Sands har utvecklat en fenomenal brun utan sol-lotion som har en utsökt doft av kokosnöt. Produkten ger en fin, jämn och naturlig kulör - lite extra glöd till din höstkulör helt enkelt. Om du inte är ute efter en produkt som signalerar att du just har återvänt efter tre veckor i Thailand, så är Bondi Sands ett bra och ovanligt prisvärt alternativ.

Välkommen till Luxplus