Ögonsfransserum

Guide: Ögonfransserum i olika prisklasser

Av Luxplus
Vi har testat tre fantastiska ögonfransserum i tre olika prisklasser som alla ger fina resultat! Läs om dem här och se vårt stora utbud.

Drömmer du om naturligt långa, vackra och fylliga fransar utan användning av mascara, lösfransar, eller fransförlängning men känner dig helt lost bland hyllorna. Då har du kommit till rätt sida. Häng med här och ta reda på allt om vilket ögonfransserum som passar dig samt hur du applicerar det! Innan vi går in mer på djupet om dessa tre ögonfransserum så kan du börja med att kika in och läsa mer om Luxplus utbud av ögonfransserum här. Luxplus ser alltid till att dra av en stor del av normalpriset så att du kan känna dig trygg med att fylla varukorgen till max, utan att det svider i plånboken. 

The holy grail av alla ögonfransserum: M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM

Om du redan har bra koll på ögonfransserum så har du säkert hört talats om M2 Beauté eyelash activating serum. Och det är inte utan anledning som just det här serumet har blivit ett av det populäraste på marknaden. Produktens aktiva formula stimulerar och ökar ögonfransarnas tillväxt så att fransarna inte bara blir längre utan även betydligt starkare. Detta serum tar dina fransar till en helt ny nivå med en mer definierad och voluminös franslook. Är du beredd att betala lite extra för ett serum så kan definitivt detta serum vara något för dig. Om du däremot inte har budgeten för den, så kan du med fördel luta dig tillbaka och läsa vidare här. 

Mycket produkt för priset - XLASH PRO EYELASH SERUM

På Xlash har man förstått hur man skapar ett ögonfransserum som likt M2 har visat sig leverera imponerande resultat men till en lägre prisklass. Xlash Pro får fransarna att växa redan efter några veckors användning men ger maximal effekt efter 4-6 veckor. Utöver att fransarna blir längre så blir dom även grövre och mörkare. Med hjälp av produktens tunna  pensel är den även lätt att applicera. Med Xlash får du gott om produkt för att underhålla dina vackra bambifransar. 

Bästa ögonfransserum i budgetklassen: EVELINE REVELASH CONCENTRATED EYELASH GROWTH SERUM

Vem säger säger att man behöver betala skjortan för långa fransar? Inte Eveline iallafall! De har lyckats ta fram ett ögonfransserum som med sin imponerande ingredienslista utlovar längre, tjockare och snyggare ögonfransar. Dess formula vårdar och återfuktar fransraden samtidigt som serumet hindrar fransarna från att falla av vilket ger ett mer hållbart resultat. Kom ihåg att nyckeln till att hitta den rätta produkten är att testa sig fram. Därför är det bra att läsa noggrant om produkten innan man klickar hem den man vill ha så att man får ut det mesta av produkten. 

Guide: Så applicerar du ögonfransserum steg för steg

Nu när du har valt ut ditt fransserum är det dags att applicera det. Innan du applicerar ditt serum är det bra att gör ett allergitest på på huden t.ex på handen för att se om en allergisk reaktion uppstår. Om du upplever att irritation i ögonen uppstår ska du omedelbart sluta använda produkten och sedan skölja försiktigt med vatten. 

 Steg 1. Rengör ansiktet från smink och hudvård och ta ut eventuella kontaktlinser om du är kontaktlinsbärare. Detta för att serumet ska verka bättre samt för att minska risken av irritation. 

Steg 2. Applicera ett tunt lager av serumet med hjälp av penseln så nära den övre fransraden som möjligt. Börja från den inre vrån av ögonfransraden och sedan ut längs med fransraden, som om du ska applicera en eyeliner. 

Steg 3. Upprepa ovanstående steg varje kväll i 4-6 veckor för önskat resultat. Därefter räcker det att applicera efter behov. 

Nu kan du äntligen gå ut och visa upp dina vackra bambifransar! Dem kommer garanterat att fånga allas uppmärksamhet!

Välkommen till Luxplus