Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Elizabeth Arden produkter

Elizabeth Ardens mest populära produkter

Av Camilla klarskov
Produkterna stod på badrumshyllan hos både mormor och mamma, och jag bekantades med den karaktäristiska doften från Eight Hour Creme

Om det är ett skönhetsmärke som ger mig starka barndomsminnen, så är det Elizabeth Arden. Produkterna stod på badrumshyllan hos både mormor och mamma, och jag bekantades med den karaktäristiska doften från Eight Hour Creme när jag bara var ett barn. Jag tror inte att jag är den enda skönhetsentusiasten som får minnen framkallade av det populära märket, vilka går så långt tillbaka som jag kan komma ihåg. På så vis har Elizabeth Arden varit en auktoritet i skönhetsvärlden i ett århundrade, enda sedan märket grundades i början av 1900-talet. Kvinnan bakom märket levde efter principen att alla kvinnor skulle ha möjlighet – och förtjänade – att känna sig vackra, och utifrån den idén skapade hon otaliga kultprodukter som fortfarande är kända världen över.

För mig är det en särskild lyx att skämma bort min hud med dessa produkter, och jag förutspår att Elizabeth Arden fortfarande kommer vara lika populärt i många, många decennier framöver. Därför har jag idag valt ut tre av de många måsten från märket som jag själv använder, och som jag vill rekommendera dig att testa, om du ännu inte gått på upptäcksfärd bland de populära produkterna i Elizabeth Ardens skönhetsuniversum.


Elizabeth Arden produkter:

Eight Hour Lip Protectant Stick (med SPF15)

Den ikoniska Eight Hour Creme är som sagt en av de mest erkända produkterna i skönhetsbranschen, och det är väldigt få som aldrig stiftat bekantskap med kultprodukten som är känd fö ratt kunna rädda nästan alla skönhetsproblem – från spruckna läppar och torr hud till bångstyriga ögonbryn eller avsaknad av highlighter.

Därför är det inte förvånande att krämen också lanserades som ett läppbalsam, specifikt utvecklat för att vårda och skydda läpparnas utsatta hud. Jag använder själv produkten året runt; om vintern till uttorkade, smärtande läppar, och om sommaren för att skydda dem mot solens skadliga UV-strålar. Dessutom fungerar produkten riktigt bra för att hålla läpparna fuktade under läppstiftet!


Green Tea Honey Drops Body Cream

Denna kroppskräm är ytterligare en klassiker från Elizabeth Arden, och är speciellt till för hud som behöver extra vård, fukt och näring. Krämen, som bland annat innehåller honung och extrakt från grönt te, doftar fantastiskt, och även om den har en tjock konsistens fördelar den sig lätt och är lätt att smeta ut, så att den snabbt kan tränga in i huden. Därmed är krämen optimal för torra hudtyper, och även här är det tal om en mångsidig produkt, som både är en livräddare om vintern då jag alltid får uttorkad hud i kylan, och om sommaren då solens strålar får min hud att törsta efter massvis av fukt.


Flawless Start Instant Perfecting Primer

Man kan använda nog så många makeupprodukter – men om inte basen håller är det inte mycket värt. Jag har själv provat mänger med primers, men har efter flera rekommendationer gett mitt hjärta på denna variant från Elizabeth Arden. Produkten, som är oljefri, känns silkeslen att fördela och fungerar nästan som ett fotofilter på huden, som ögonblickligen blir slätare, mjukare och mer matterad. Jag har dessutom lagt märke till att mina porer blir markant mindre synliga, medan huden i T-zonen blir mindre oljig, vilket ju förlänger sminkets hållbarhet väsentligt. Alltså den perfekta basen för en långtidshållbar makeup!


Välkommen till Luxplus