guide brun utan sol vita liberata

Den ultimata brun utan sol-guiden

Av SALLI MARIANNA VILLEFRANCE, SKöNHEtSBLOGGaRe
Gör som Gwyneth, Kim, Gigi och Rita och få en läcker gyllenbrun hudton med Vita Liberata. Läs mer och lär dig bästa tricksen för en snygg fejkbränna.

Om du ännu inte känner till Vita Liberata rekommenderar jag dig starkt att läsa vidare! Det är nämligen brun utan sol-produkter från Vita Liberata som Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Gigi Hadid, Rita Ora, Sofia Vergara och andra celebra damer svär sin trohet till när de till exempel ska på den röda Oscars-mattan eller på photoshoots där de vill framhäva eller förstärka sin solbränna. Och det är helt förståeligt. Vita Liberata är nämligen världnskända för att ge en naturtrogen gyllenbrun lyster, precis som den man får efter en vecka i solen på sydligare breddgrader. Med dessa produkter slipper du alltså tänka på risken med den fruktade och hemskt gräsliga orangea färgen som man ofta ser i samband med brun utan sol.


Vita Liberata - marknadens bästa brun utan sol

Vita Liberatas produkter är till 80% ekologiska och de består av kvalitetsingredienser, bland annat det patenterade fuktighetskomplexet Pentavitin. Dessutom är produkterna fria från parabener, parfy och uttorkande alkohol.

Pentavitin är ett hudidentiskt och effektivt fuktighetskomplex som binder fukten i din hud. Faktiskt fungerar Pentavitin lite som en svamp eller en magnet på fukt genom att ämnet bevarar fuktbalansen och säkrar att huden inte blir torr och dehydrerad under varmare dagar.8 smarta brun utan sol-råd

  1. Om du inte har hört det förr, nämner jag det nu som det första steget - exfoliera din hud innan. Det finns massvis med fördelar kring detta, inte minst för att du ska få en jämn effekt, men också för att få din brun utan sol att hålla så länge som möjligt. Därför bör du under inga omständigheter hoppa över att exfoliera huden! Lägg fokus på partier på kroppen som lätt blir torra, såsom knän, armbågar och överarmarna behöver extra skrubbande för att du ska få en jämn färg.

  2. Skippa din bodylotion som kommer mätta din hud och göra så att din brun utan sol inte kan tränga in i huden. Spruta istället din hud med Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist för att göra huden redo för brun utan sol-produkten. Skin Plumping Peptide Mist balanserer huden och ger en bättre toning av huden.

  3. När du applicerar din brun utan sol bör du ha i åtanke var solen normalt sett skulle komma åt din hud. På händerna är det typiskt bara på handryggen och ovanpå fingrarna, så undvik till exempel mellan fingrarna och för långt ner på handlederna. Detta gäller också fötterna och tårna.

  4. Med en appliceringshandske säkrar du dig det bästa resultatet, och du slipper onaturligt färgade och mörka handflator.

  5. Var inte rädd för att använda en större mängd av din brun utan sol när du smörjer dig. Om du använder för lite är nämligen risken att du får ett ojämnt resultat.

  6. Kanske det viktigaste tipset av dem alla: När du har smort in din kropp, gå över fötterna, fingrarna, ögonbrynen och överläppen med en fuktig handduk för att bort överskottsfärg. På så sätt undviker du eventuella ränder och kanter. Fortsätt med en ren handduk och blanda färgen för en naturlig färgövergång.

  7. Börja från början! Låt din brun utan sol försvinna helt en gång i månaden. Håll en liten paus från brun utan sol och låt färgen skrubbas bort så att du har en ren hud att smörja in. På så sätt säkrar du att du alltid får ett gyllenbrunt och jämnt resultat.

  8. Avsluta med att ge din nya solbränna ett sista ’umph’ med Vita Liberata Capture The Light, som är ett sant kärleksbarn mellan en highlighter och en BB-cream. Använd den på kindbenen, näsryggen, dekolletaget, armarna, benen… Ja, jag kan fortsätta ett bra tag till eftersom jag är helt såld på produkten, vilket jag tror att du också kommer bli om du testar. :) Klicka hem en Vita Liberata Capture The Light och testa vettja!

Välkommen till Luxplus