Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
loreal bundles

Bundles: Produktkombinationer på ett enkelt sätt!

Av Sulaima Tollesen
Behöver du inspiration till optimala produktkombinationer? Våra paket gör det enkelt för dig att matcha produkter.

Vad är bättre än en bra produkt till ett bra pris? Flera bra produkter till ännu bättre priser! Upptäck våra populära paket, där flera favoriter är samlade i ett paket. Vi har inte bara satt ihop produkter som passar perfekt ihop, vi har även gjort produkterna billigare för dig att köpa än om du handlar var för sig.

Utforska bundles och handla dem med 10% rabatt

Vet du inte var du ska börja? Spana då in följande paket - kanske är en av dem rätt för dig!

NYX DUO: Perfekt smink - hela dagen och hela natten!

Ja, du hörde rätt! Perfekt, hållbart smink hela dagen och hela natten lång - detta är vad du kan om få om du får tag på bunden från NYX. NYX Prep & Set DUO är en bundle bestående av NYX Setting Spray med en matt finish och NYX Nyx Marshmellow Primer.

Primern är multifunktionell och lagrar hela 10 olika egenskaper. Först och främst säkerställer primern hållbarheten på din make-up, men inte bara slätar och mjukgör den huden, den återfuktar, lugnar och döljer även fina linjer. Med NYX Marshmellow Primer kan du skapa en helt perfekt bas att applicera ditt smink på.

Om du kombinerar primern med NYX Setting Spray Matte Finish kan du ytterligare säkerställa hållbarheten på din makeup. Med denna setting spray kommer ditt smink att hålla hela dagen – och även natten. Settingsprayen sitter lätt och bekvämt på huden och lämnar ett naturlig matt finish.

L'Oréal Elvital Bond Repair: En nödvändighet för skadat hår

Har ditt hår skadats av färgning, blekning eller solexponering? Då har vi ett paket som du inte kan säga nej till. L'Oréal Elvital Bond Repair-bundle innehåller 3 produkter som hjälper ditt hår att återhämta sig och stärker det mot framtida skador.

Paketet består av L'Oréal Elvital Bond Repair Pre-Shampoo, L'Oréal Elvital Bond Repair Shampoo och L'Oréal Elvital Bond Repair Conditioner.

L'Oréal Elvital Bond Repair Pre-Shampoo är ett så kallat pre-shampoo för skadat hår. Ett pre-shampoo används som en förbehandling som appliceras före schamponering. Detta Pre-Shampoo återuppbygger hårstrukturen och reparerar skadade hårstrån på djupet. L'Oréal Elvital Bond Repair Shampoo och Conditioner har också dessa egenskaper, vilket förstärker effekten ytterligare.

Gör dig själv och ditt skadade hår en tjänst och prova denna bundle!

Garnier Vitamin C: Den kortaste vägen till strålande hud

Strålande hud, men utan besväret med att sätta ihop en hudvårdsrutin? Då är detta precis något för dig! Detta underbara paket från Garnier består av tre produkter som arbetar tillsammans för att ge dig en underbart strålande hud.

Glow Boost-serumet, som förutom C-vitamin är berikat med salicylsyra och niacinamid, är effektivt för att reducera mörka fläckar och ge huden mer lyster. Micellar Cleansing Water rengör huden från smuts och smink och ger ett nytt sken åt matt och ojämn hud. Om du avslutar dagen med att applicera Double Renew 10% Night Serum är du garanterad en vacker och frisk hud när du vaknar nästa dag.

Se flera bundles och köp dem med 10% rabatt

Välkommen till Luxplus