Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
uren hud australian bodycare

Bli av med oren hud med Australian Bodycare

Av Sulaima Sirka Tollesen | Skönhetsexpert
Har du problem med oren hud? Du är inte ensam. Lyckligtvis utvecklar Australian Bodycare problemlösande hudvård för att bekämpa olika hudproblem.

Oren hud är något de flesta av oss drabbas av i olika grad. Orenheter kan uppstå var som helst på kroppen och kan yttra sig på olika sätt, såsom finnar, rakfinnar, pormaskar eller inåtväxta hår. Det kan också finnas många olika orsaker till att man får oren hud. Bakterier, inflammation, stress, kost och hudirritation kan alla bidra till att orenheter uppstår på huden. 

Oren hud och hudproblem i allmänhet är inte bara fysiskt obehagliga utan kan också påverka både psyket och självförtroendet. Lyckligtvis finns det ett hudvårdsmärke vars produkter är speciellt utvecklade för att hjälpa din hud att bekämpa oönskade orenheter - nämligen Australian Bodycare. I det följande kan du lära dig mer om vilka undermedel från Australian Bodycare som kan hjälpa dig att bli av med olika typer av orenheter.

Australian Bodycare tea tree oil: Ett naturligt, antibakteriellt undermedel 

En av nyckelingredienserna i Australian Bodycares effektiva och framgångsrika produkter är australisk tea tree oil. Tea tree oil har i århundraden använts av de ursprungliga australierna för behandling av många olika hudsjukdomar. Detta beror på att oljan är rik på kraftfulla antibakteriella egenskaper som effektivt motverkar och bekämpar utvecklingen och spridningen av bakterier på huden. Genom tiderna har tea tree oil använts för att behandla finnar, svamp, mjäll, löss, klåda med mera. 

Bli av med finnar och pormaskar 

Sedan 1992 har Australian Bodycares mål varit att utveckla problemlösande hudvård. Detta har resulterat i utvecklingen av en rad olika produktserier som var och en adresserar specifika hudutmaningar. En av dessa serier är utvecklad för att bekämpa orenheter i ansiktet, inklusive finnar och pormaskar. Serien inkluderar en rengöring, en mask, en tonic, en kräm och inte minst en punktbehandling för finnar. 

Alla kan drabbas av oren hud, men personer med tendens till fet hud är särskilt utsatta. När huden blir fet ökar risken för att bakterier attackerar, vilket kan leda till finnar, pormaskar och andra orenheter. Det bästa sättet att bli av med dessa besvär är genom att rengöra, tvätta och vårda huden noggrant. Med produkter från Australian Bodycares Face-serie kan du effektivt bli av med orenheter i ansiktet. Har du problem med acne och rosacea? Då är den här serien också lämplig för dig. Produkternas formler är skonsamma och passar därför bra för känslig hud. 

Bekämpa rakfinnar och röda knölar 

När man rakar sig är det vanligt att det uppstår röda knölar eller rakfinnar på det nyrakade området, och då förloras lite av glädjen i projektet. För vem vill visa upp sin vackra, släta hud om den nu är röd och infekterad? Lyckligtvis är detta hudproblem också något som Australian Bodycare strävar efter att lösa för oss. Med olika produkter från märket kan du skydda din hud mot knölar och rakfinnar både före, under och efter rakningen. Om du behöver raka intimområdet har Australian Bodycare utvecklat både en rengörande intimtvätt, en intim rakgel för själva rakningen och en intimbalsam för efterbehandling av huden. Dessa tre produkter skyddar din hud, motverkar bakterier, förebygger inåtväxta hår och lindrar den känsliga huden. Om du behöver raka benen eller armhålorna har Australian Bodycare också utvecklat en kroppsskrubb, kroppstvätt och kroppsbalsam för ändamålet. Är du en man och kämpar med knölar på grund av skäggning, så finns det också hjälp att få från Australian Bodycare. I produktutbudet hittar du både rakgel och rakvatten som motverkar bakterier och lindrar rodnad. 

Bli av med håravfall och hårbottenproblem 

Som tidigare nämnt är Australian Bodycares vision att skapa problemlösande produkter, och detta gäller inte bara för huden utan även för håret. Australian Bodycare erbjuder bland annat en serie hårvårdsprodukter för dig som har problem med håravfall eller irriterad hårbotten. Obalans och irritation i hårbotten beror ofta på svamp eller bakteriella tillstånd och kan i vissa fall bidra till håravfall. Australian Bodycares produkter är alla berikade med australisk tea tree oil, som bekämpar bakterier på hud och hårbotten. Produkterna mot håravfall, som Hair Loss Serum, Hair Loss Spray och Hair Loss Shampoo, är också berikade med capilia longa och biotin, som bidrar till att förbättra hårbottens förhållanden i kampen mot håravfall. 

Är din hårbotten irriterad, kliande eller fjällig? Prova då Australian Bodycares produkter för ändamålet. Du hittar både rengörande schampo Hair Clean, återfuktande balsam Hair Care och effektiv hårbottenserum Scalp Serum, som alla bekämpar mjäll och lindrar klåda. Produkterna passar också bra för dig som kämpar med psoriasis, seborré, mjäll eller orenheter i hårbotten. 

Välkommen till Luxplus