Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
BLACK MASKS

BLACK MASKS - RÅD BOT PÅ PORMASKARNA SNABBT OCH ENKELT

Av influencer Sara Hansen
Ett snabbt och enkelt sätt att bli av med ojämn och glansig hud är att använda en s.k. black mask, som effektivt "drar ut" pormaskar och föroreningar.

Med Black Masks kan du snabbt och enkelt bli kvitt din orena hud. Genom att använda Black Masks kan du enkelt avlägsna pormaskar och ge huden en piggare lyster redan efter första användningstillfället. Applicera masken på området som du önskar behandla. Jag brukar applicera masken i hela ansiktet. Områdena runt munnen, ögonen och ögonbrynen bör dock undvikas. Efter masken har applicerats ska du låta den verka i 20-25 minuter eller tills masken har torkat helt. Efter det kan masken lätt skalas bort, varefter huden lämnas ren och fräsch. Tvätta sedan ansiktet och applicera därefter din fuktighetskräm. Jag har provat fyra olika Black Masks som du kan läsa mer om i den här artikeln. So keep on reading!


SKIN ACADEMY PEEL OFF BLACK MASK

Denna mask är utvecklad för att rengöra huden på ett skonsamt sätt. Produkten hjälper till att minska mängden föroreningar i huden, tar bort pormaskar och jämnar ut hudtonen. Masken tar även bort överbeskyddande oljor i huden, vilket bidrar till en sundare hud och klarare lyster. För bästa resultat rekommenderas det att masken används 2-3 gånger i veckan. Innehåller 4 x 8 ml.


SHILLS BLACK MASK

Black Mask från Shills är särskilt känd för sin djuprengörande effekt på huden. Masken tar bort döda hudceller och pormaskar. Därtill hjälper den till att bromsa framfarten av finnar i samband med att den hämmar hudens fettproduktion. Den innehåller ett flertal olika vitaminer och växtextrakt som mjukgör huden och förstärker dess naturlig glöd. Shills rekommenderar själva att produkten används 1-2 gånger i veckan för att uppnå bästa resultat. Black Mask levereras i en praktisk tub och innehåller 50 ml.


PILATEN BLACK HEAD PORE STRIP

Detta är en Black Mask som är särskilt bra för att behandla t-zonområdet. Masken levereras i en liten påse på 6 ml, vilket gör den perfekt för dem som vill prova på det här Black Masks. Pilaten Black Head Pore Strip är en högkvalitativ ansiktsmask för den som vill ha en renare hy och en sundare utstrålning. Liksom de andra två maskerna i den här artikeln, tar även denna mask bort överbeskyddande oljor från huden. Därutöver tränger masken in i porerna och ger en mer enhetlig hudton.


DERMATRISSE FACIAL PEEL OFF MASK

Dermatrisse Facial Peel Off Mask innehåller 5 x 10 ml ansiktsmasker. Masken innehåller aktiva ingredienser som absorberar fett och orenheter från huden. Ansiktsmasken innehåller till exempel E-vitamin som skyddar huden samt lindrar rodnad och hudirritation. På grund av maskens intensivt vårdande egenskaper är detta min personliga favorit.


Välkommen till Luxplus