Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
youngblood, maybelline, clinique, w7, billigt smink, dyrt smink, billig makeup

Billig eller dyr makeup?

Av Lonni Sandbjerg
Är de dyra makeupmärkena verkligen bättre? Läs makeupartistens tankar om dyr vs. billig makeup.

Känner du igen känslan?

Du är ute och shoppar, och du är på jakt efter en ny foundation, mascara, rouge och lite annat nytt läckert till din makeupväska. Dina väninnor guidar dig genom alla de kända märkena, men de kostar en förmögenhet. Plånboken är lite tunn, och även om märkena och produkterna ser bra ut har du helt enkelt inte råd att köpa det dyraste av det dyraste utan att behöva leva på nudlar resten av månaden.

What to do?


Sluta vara en makeupsnobb!

Som makeupartist har jag arbetat med massor av olika makeupprodukter och makeupmärken. Kända, mindre kända. Dyra, inte dyra. Det är sant att många av de dyra märkena är bra. Men det betyder bestämt inte att andra billigare märken inte också kan användas. Bara för att du köper en dyr foundation från ett välkänt makeupmärke betyder det inte nödvändigtvis att färgen eller konsistensen passar till just dig och din hudtyp. 

Är det något jag verkligen har lärt genom åren är det att man aldrig kan säga: Det är bara detta märke som duger. Om man säger så är det enligt min mening för att man har slutat lära sig!

I den kreativa världen slutar man aldrig att upptäcka och utforska. Nya märken och nya produkter dyker hela tiden upp. Det är ett faktum. Du ska därför inte vara rädd för att köpa det lite billigare märket, för det kan ju vara så att du hittar en produkt som är guld värd! Mindre makeupföretag har heller inte alltid budget till att göra en miljard flotta reklaminslag och annonser, men det betyder inte att deras mascara, foundation, puder osv inte kan vara helt fantastiska.  Makeupartistens råd

Var öppen för alla makeupmärken och experimentera loss. You never know :) Härunder har jag kombinerat en rad produkter från olika prisklasser som jag själv använder, bara för att visa er att det inte alltid är pris och märke som är det avgörande.


Välkommen till Luxplus