Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
torrschampo, batiste torrschampo, batiste cherry, batiste original, batiste

Batiste - Världens bästa torrschampo!

Av Luxplus
Så är det sagt - Batiste är världens bästa torrschampo. Är du trött på att vakna upp med fett hår är torrschampo från Batiste lösningen.

Känner du igen dig i att även om man tvättat håret på morgenen så känns det redan framåt eftermiddagen flottigt? Eller upplever du att du måste tvätta håret varje dag just för att håret ser så flottigt ut.

Jag känner till problemen. Jag är själv typen som måste gå upp tidigt varje dag för att tvätta håret. Eller, det vill säga det har jag varit. För jag har lyckligtvis hittat en lifesaver som på bara ett par sekunder gör att jag slipper lägga tid på att tvätta håret och samtidigt ger mitt förhållandevis tunna hår massor av volym. Jag talar såklart om torrschampo! Inget mindre än en gåva från himlen till smutsigt hår!

Det har på senare år utkommit riktigt många sorters torrschampon på marknaden från flera olika märken. Jag har testat mig igenom de flesta, men det är Batistes torrschampo som jag verkligen har fastnat för. Inte bara för att de är så megabilliga(!), men också för resultatet de ger och deras goda doft. De är, och kommer förbli världens bästa torrschampo!


Vad är torrschampo?

Kanske har du funderat på vad ett torrschampo egentligen är, och vad det gör med håret? ”Hemligheten” bakom Batistes torrschampo är risstärkelse, talk och kiseldioxid som tränger in och avfettar håret, medan det samtidigt lägger sig som ett osynligt lager på håret som får håret att se tjockare ut. Utöver att använda torrschampo till att reducera fett från håret, och därmed få håret att se nytvättat ut igen, kan du därför också spraya lite torrschampo i håret under dagen för att piffa upp håret med volym.

Om du ska ut på kvällen och det helt enkelt inte finns tid till en dusch, är torrschampo helt genialt att friska upp håret och att styla med.

Tips: Ska du ut och resa, på festival eller ett annat ställe där en daglig hårtvätt inte riktigt är inom räckvidd är Batiste torrschampo ett absolut måste att ha med i väskan! Sprayflaskorna finns i resestorlek.

Hur använder jag Batiste torrschampo?

Batiste torrschampo används i torrt hår. Håll sprayburken cirka 20 cm från hårbotten och spraya håret. Vänta ett ögonblick och fördela därefter torrschampot i håret genom att reda ut håret med händerna eller en borste. Därefter kan du styla håret precis som du önskar. Det behövs inte mycket torrschampo förr att få håret fräscht igen, så testa dig försiktigt fram de första gångerna innan du har koll på mängden som behövs.


Batiste-favoriter

 

Batiste Cherry

Batiste torrschampo finns i en uppsjö varianter med riktigt många läckra dofter. I förhållande till dofterna är min favorit Batiste Cherry som doftar sött av körsbär och som kommer i en fin sprayflaska med små röda körsbär på. Love it!

Batiste med färg

Ingredienserna i många av Batistes torrschampon kan ibland ge håret ett vitt lager, vilket ju är super om du är blekt eller naturligt blond (är du färgad blond är Batiste också riktigt bra på att dölja en irriterande utväxt), men har du mörkt hår rekommenderar jag dig att prova de Batistes färgade torrschampon – antingen Batiste Medium & Brunette Dry Shampoo till mörktblont eller brunt hår, alternativt Batiste Dark & Deep Brown Dry Shampoo till mörkbrunt hår.   

Batiste XXL Volume

Är du all in på massor av volym till håret, är det Batiste XXL Volume du ska klicka hem. Batiste XXL Volume torrschampo kan liksom de andra Batisteprodukterna fräscha upp håret, men denna ger dessutom enormt mycket volym som håller länge. Den är perfekt till tunnt hår!

Välkommen till Luxplus