Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
läppstift från L’Oréal Paris

Bästsäljande läppstift från L’Oréal Paris

Av Camilla Johnsen
"Jag kan utan att överdriva säga att de här är några av de produkter jag har varit allra mest begeistrad över att testa!”

L’Oréal är ett företag som producerar kosmetik-, hud- och hårvårdsprodukter och har sin bas i Frankrike. 

I sitt breda sortiment har L’Oréal bland annat ett stort utval av härligt smink som kan användas både till vardag och fest. De har allt från fantastisk mascara till concealer, eyeliner, ögonskugga och ett stort urval av foundation. Utöver det finns även en rouge, ett solpuder och inte minst - färger till dina läppar. 


L’Oreal x Balmain

L’Oréal Paris x Balmain Color Riche är den första exklusiva kollektionen med 12 specialdesignade läppstift från L’Oréal och Balmain. Utforska matta nyanser förpackade i exklusivt emballage designat av Oliver Rousting. I kollektionen hittar du 12 nyanser framtagna för att behaga tre olika typer; Safari, Rock och Couture. Där finns färger för alla kvinnor. Läppstiftets formula är fyllt med pigment och tefröolja, för att skapa en så kraftig färg som möjligt och samtidigt ge en återfuktad, matt finish. 

BALMAIN CONFIDENCE

En av mina favoritfärger från denna limited-edition kollektion är nyansen Confidence! Läppstiftet ger nästan ingen färg, men däremot riktigt mycket glimmer. Jag tycker att det fungerar otroligt bra till vardagen och piffar till varje outfit. Är du däremot sugen på en neutral rosa nyans ska du testa färgen confession. Det är kraftigare i färgen och ger vackra rosa läppar. Jag använder det mest till festliga tillfällen, då det ger mer markerade rosa läppar. 

Det gemensamma för läppstiften är att de känns kalla och återfuktade vid första beröringen med läpparna. Det är helt fantastiskt! Läppstiften är enkla att använda, märks knappt och håller sig på plats trots påfrestningar. Med den här kollektionen har L’Oréal och Balmain tydligt motbevisat fördomen om att läppstift bara är för gamla damer och festtillfällen. Jag är numera en storanvändare, och närmast beroende, av dessa härliga läppstift med vacker, matt finish!


Är du däremot ett fan av den fuktiga, glansiga looken ska du självklart satsa på ett läppglans. En annan fördel med läppglans tycker jag blir att läpparna ser lite större ut. 


L’ORÉAL COLOR RICHE 

Om du gillar starka färger ska du testa L'Oreal Color Riche Extraordinaire. Jag har valt färgen 201 Rose Symphony, som har en mild röd färg. Glansen bidrar till att förstärka effekten av färgen, vilket bara är positivt om du frågar mig. Det är en fin röd färg som passar perfekt i den kalla våren när sommaren ligger precis runt hörnet. Läppglanset har åtminstone för mig varit en fast del av inventariet i handväskan sedan jag skaffade det. 

Men, jag har en favorit, och den ska ni självklart också få höra om!

L’ORÉAL GLAM SHINE LIP STAIN 

Detta är också ett läppglans, om än lite annorlunda i sin karaktär. Färgen är inte så kraftig, men i gengäld ger det massvis av fukt till läpparna. Det är L’oréal Glam Shine Lip stain i färgen 102 Romy. Det är till 30% vattenbaserat, vilket bland annat hjälper till att ge läpparna all fukt de behöver, och läppglanset håller i upp till 6 timmar utan att torka ut. Appliceringsborsten är ultramjuk, och det gör det till ett rent nöje att använda läppglanset. Med detta läppglans får du en mer naturlig look, och om jag skulle beskriva nyansen skulle jag vilja kalla den för en “dusty pink”. Detta är alltså min absoluta favorit! Och till ett lågt pris dessutom. 

Oavsett om du är ute efter en matt finish eller glansiga läppar, så kan du finna vad du söker hos L’oréal. Jag kan uppriktigt säga, att de här har varit några av de produkter jag varit mest begeistrad över att testa! Och det som gör det hela ännu bättre är att priserna är rimliga. Det är en ren win/win situation!

Välkommen till Luxplus