Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Maybelline smink

Basprodukterna från Maybelline som du inte kan leva utan

Av beauty ekspert Camilla Klarskov
"Mycket av mitt favoritsmink kommer från maybelline, idag skriver jag om 6 maybelline-produkter som blivit grundpelare i min sminksamling"

Maybelline var ett av de första sminkmärken jag stiftade bekantskap med och genom åren har jag bara fortsatt att investera i produkter från detta prisvärda sminkmärke. Idag tänkte jag dela med mig av 6 Maybelline-produkter som har blivit grundpelare i min sminksamling.


Must have-produkter från Maybelline:

Fit Me Matte & Poreless Foundation

Det här är min absoluta älsklingsfoundation, och det säger endel, eftersom jag är innehavare av många (lite för) dyra foundations. Av alla dessa har alltså denna omtalade foundation blivit min favorit, och den lever definitivt upp till hypen. Matte- + Poreless-foundationen är egentligen riktad mot kombinerade och oljiga hudtyper, men enligt min erfarenhet passar den i stort sett alla hudtyper då den varken är för tjock eller för tunn i konsistensen och ger huden en naturlig finish. Jag brukar alltid ha denna foundation i två nyanser på badrumshyllan, på så vis kan jag blanda dem och hitta en färg som passar året om, oavsett grad av solbränna. Så om du är på jakt efter en ny, prisvänlig foundation tycker jag absolut att du ska se dig om efter denna ride or die-produkt!


Total Temptation Brow Definer 

Jag har nyligen gått över från att definiera brynen med ögonbrynspomada till att använda ögonbrynspennor, men inte vilka som helst, jag är nämligen mycket kräsen när det kommer till denna produkt. Därför överraskade det mig när jag plötsligt förälskade mig i Total Temptation-pennan, som både har en perfekt färg och en bra konsistens som kan blandas ut med den lilla borsten i andra änden. Den ger dig väldefinierade men också väldigt naturliga ögonbryn som håller hela dagen. 

 

Lash Sensational Mascara Black Waterproof

Jag tror personligen inte att det är värt att spendera pengar på high end-mascaror, snarare upplever jag att det är de budgetvänliga märkena som kommer med några av marknadens allra bästa mascaror. Lash Sensational Mascara är ett talande exempel på en förstklassig mascara som kan fås till en billig peng. Med denna mascara får du mörka, välseparerade och långa fransar som förfinar kurvan från ögonfransböjaren så att ögonfransarna ser 

naturliga och vackra ut. 


Master Strobing Stick illuminating highlighter

Om det är en produkt som jag är särskild beroende av under sommaren så är det en bra highlighter som kan ta fram en vacker sommarkulör. Highlighters i gyllene nyanser är perfekta under sommarhalvåret, och denna stift-highlighter i färgen Nude Glow har jag särskilt fastnat för. Den ger kindbenen, näsryggen, hakan, amorbågen och ögonbrynsbenen en touch av glow som får ansiktet att skina upp. Då stiftet är förhållandevis stort kan den också används på skuldror, nyckelben eller andra delar av kroppen du gärna vill framhäva.


Color Sensational Lipstick

Jag fullkomligen älskar rosa läppar, men tycker att det kan vara svårt att hitta en nyans som passar just mig. Nu har jag äntligen hittat detta Maybelline-läppstift i färgen “Clay Crush” från Color Sensational-serien, och jag är helt besatt av det! Läppstiftets finish är varken för matt eller för glossy, och färgen smälter in med läpparna och skapar en diskret men väldigt snygg look. Serien har dessutom 38 olika nyanser av beige, rosa och rött, så oavsett vilken nyans du letar efter rekommenderar jag att du kollar in dem!


Brow Drama Sculpting Mascara 

En annan fantastisk ögonbrynsprodukt från Maybelline som jag älskar är denna ögonbrynsmascara. Den är superbra de dagar man inte har tid med en omfattande sminkrutin men ändå vill ge ögonbrynen lite extra färg. Om du har ögonbryn som gillar att leva sitt eget liv är den särskilt bra. Jag startar med att använda ögonbrynspennan jag nämnde tidigare, och ser därefter till att fixera ögonbrynen så som jag vill ha dem med denna gel så att de håller sig snygga hela dagen. 

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer