Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
ANSIKTSMASKER

ANSIKTSMASKER - EXTRA FUKT OCH NÄRING TILL DITT ANSIKTE

Av kosmetiker Mai Hvass
Om du vill ge din hud en extra närings- och fuktboost, så rekommenderar jag att du börjar använda en riktigt bra ansiktsmask. Hitta en här!

Om du önskar ge din hud extra näring och fukt, rekommenderar jag att du utökar din hudvårdsrutin med en ansiktsmask. Det finns en uppsjö olika masker på marknaden, och så även här på Luxplus. När man talar om ansiktsmasker tänker många på en mask som täcker hela ansiktet utom ögonen och läpparna. Som tur är finns det masker som är speciellt utvecklade för att behandla just dessa områden. Läs vidare för att ta reda på mer om vad de olika maskerna kan göra för just dig.


ANSIKTSMASKER OCH SCRUBS FÖR VARJE BEHOV

TA HAND OM DEN KÄNSLIGA HUDEN RUNT ÖGONEN MED EN ÖGONMASK

Den känsliga och tunna huden runt våra ögon är ofta där man först kan se tecken på åldrande. För att försena denna process så mycket som möjligt, är det viktigt att ta hand om huden genom att förse den med näring och fukt. Utöver din dagliga hudvårdsrutin rekommenderar vi att du börjar använda en mask som är specifikt framtagen för att behandla denna känsliga hud. Prova våra effektiva Eye Patches från Skin Academy, som bland annat är rika på antioxidanter. Dessa antioxidanter hjälper till att reducera synliga ålderstecken. Lägg fötterna på sofflocket, luta dig tillbaka och andas ut för en stund. Applicera dessa eye patches på en ren, torr hud och låt masken verka i 20-25 minuter.


FÅ MJUKA LÄPPAR MED EN LÄPPMASK

Fylliga och vackra läppar är på mode som aldrig förr. Om du också vill få vackert fylliga läppar är det viktigt att se till att läpparna förblir återfuktade. Om läpparna är synligt uttorkade och i behov av fukt och vård, är det sällan man kan återställa detta genom att enbart använda ett läppbalsam. På Luxplus erbjuder vi bland annat Skin Academy Hydrating Lip Masks. Detta är en läppmask som är formad efter läpparna, så att den passar perfekt. Masken innehåller bland annat kollagen och lavendelolja som tillsammans vårdar dina läppar. Därutöver ger masken en s.k. "plump effect". 


ANSIKTSMASKER FÖR ALLA

Förutom ovanstående masker finns naturligtvis även ansiktsmasker för alla hudtyper. Här hittar du bland annat masker för fet hud, torr hud, anti-age-masker, etc. Prova en av våra masker från Swiss Clinic, Idun Minerals eller Bielenda, och upplev en förbättring av din hudkvalitet.

Gör ritualen till en behaglig och avkopplande upplevelse där du fokuserar på ditt eget välbefinnande.

Välkommen till Luxplus