Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
w7, billigt smink, billig makeup, makeup w7, smink w7, brittiskt smink

Upptäck W7 - bra och prisvänligt smink

Av Madelen Rosengren
Hört talas om makeupmärket W7? Detta brittiska märke har kvalitetsprodukter till ett vettigt pris och ett stort utbud. Perfekt för fattiga januari!

Har du precis som jag lite kort om pengar såhär efter jul- och nyår? Men samtidigt ett behov av ny mascara och läppbalsam för att få bukt med de där torra läpparna? Kolla då in makeupmärket W7, så kan du unna dig det du behöver utan att spräcka budgeten!


Billig smink fra W7

W7 startade i London 2002 med målet att varje kvinna ska ha tillgång till och framförallt råd med smink av hög kvalitet. Idag har de ett sortiment med över 500 produkter där allt du kan förvänta dig av ett sminkmärke ingår, såsom mascara, eyeliner, concealer, nagellack, penslar etc.

Som du märker på W7s utbud erbjuder de egna varianter av populära produkter och på så vis kan du hålla dig med det senaste inom smink till ett billigare pris, utan att kompromissa med resultatet. Varför betala mer än man behöver, eller hur? :) Kolla till exempel in deras äggformade lipbombs med god doft, ett fantastiskt klipp!

En annan stor fördel med makeup från W7 är att deras produkter inte är testade på djur, ett tydligt budskap från producentens sida som såklart känns betryggande. 


Våra storsäljare

En hel del av er därute har redan shoppat loss bland W7s smink, och till storsäljarna hör deras Light Diffusing Concealer Pen, Aye Aye Captain Liquid Eyeliner Very Black och Clean Face Electric Cleanser. Det finns mycket intressant som lockar i deras sortiment att förgylla denna fattiga månad med. :)

Välkommen till Luxplus