Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
clinique presentask billig elizabeth arden Intervene Anti Fatigue Eye Cream

Trött hud? Här hittar du räddningen!

Av Lonni Sandbjerg
Förebygg, förebygg, förebygg! Reducera de fina linjerna i ansiktet, påsarna under ögonen och förebygg att nya uppstår med hudvårdexpertens favoriter.

Med tiden har jag märkt att min hud inte längre är den samma. Nu när jag passerat 30-strecket har jag lagt märke till små fina linjer som plötsligt har dykt upp omkring ögonen, och så de där påsarna under ögonen som bara blir större och större! När man är mor och ska upp kl 05.30 om morgonen för att stressa ut genom dörren, bort till förskola och därefter till arbetet har man inte alltid tid för den stora makeup- och hårförvandlingen. 

MEN! Ge inte upp hoppet än. Man kan såklart hjälpa huden lite på vägen och reducera de fina linjernas utseende med en hudvårdsserie som rent faktiskt fungerar! Kom ihåg att snygg hud med lyster alltid trumfar ett lager med framstressad makeup. 


Här under har jag samlat ett par effektiva produkter som jag har gjort till en del av min dagliga hudvårdsrutin. De är enkla och snabba att använda - och de gör en skillnad för mitt ansikte. Används med fördel till ansikten med mognare hy.Clinique Repairwear Gift Set

Skydda ansiktet mot linjer med återuppbyggande produkter från Clinique Repairwear Gift Set. Detta set är ett bra startpaket som innehåller ett serum, regenererande creme och en ögoncreme. Förpackningen är designad för dig som gärna vill fokusera på behandling av fina linjer och solskadad hud. 


Elizabeth Arden Intervene Anti Fatigue Eye Cream

En innovativ ögoncreme för den fina huden kring ögonpartiet. Innehåller biodromin som hjälper till med att reducera fina linjer och mörka partier. Cremen ger dig en fuktgivande effekt och efterlämnar din hud behaglig och len. 


Elizabeth Arden Intervene Timefighting Radiance Serum

Ett potent vattenbaserat serum att bekämpa de fina linjerna med, och som bygger på koncentrerad biodorminteknologi och naturliga extrakt. Serumet mjukgör och slätar ut huden så den känns frisk och hydrerad. 

Välkommen till Luxplus