Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Maybelline mascara, maybelline lash sensational, maybelline mascara colossal,

Maybellines bästa mascara - Topp tio!

Av Sara Conradsson, makeupartist, nagelterapeut, hår- och fransstylist
Funderar du på vilken mascara du ska testa nästa gång? Här kommen en guide till bästa mascaran från Maybelline till just dig och dina fransar.

Vare sig du är ute efter att skapa maximal volym, förlänga dina ögonfransar eller få den perfekta separationen så har Maybelline tagit fram mascara för allas ögonfransar och till alla tillfällen. I denna guide kommer jag att hjälpa dig i valet av mascara, här kan du läsa om Maybellines bästsäljande mascaror och få tips om vilken som passar bäst för just dig, dina behov och kraven du ställer på mascaran. På Luxplus hittar du ett brett utbud med mascara från Maybelline och det finns flera varianter att välja bland, alltifrån brun mascara till vattenfast mascara.


Maybelline mascara som ger långa och fylliga ögonfransar

Många kan känna igen sig i det faktum att fransarna upplevs glesare under det mörka vinterhalvåret. En typ av mascara som uppfyller kravet på fylligare fransar och skapar en förlängande effekt är Maybellines fibermascaror. Dessa mascaror innehåller små fibrer som gör hela jobbet, det du behöver tänka på är att applicera mascaran i omgångar utan att den torkar mellan applikationerna. 

En storsäljare ur sortimentet är Maybelline Lashionista endless length obsession (här på Luxplus under namnet Maybelline Lashionista Mascara 01 Black). Denna fibermascara har en böjd konformad borste vilket är perfekt till dig som är ute efter extra böjda och separerade ögonfransar.

För dramatisk längd så ska du satsa på Maybelline Illegal Length Mascara, det är en fibermascara med en bredare borste som förlänger dina fransar upp till 4mm. Maybelline mascara som förlänger fransarna

Volym är ett krav som ofta ställs på valet av mascara, men att välja mellan alla volymgivande mascaror kan vara svårt. Borsten har en stor betydelse när du väljer mascara och vilken typ av volym du är ute efter, naturlig volym eller maximal volym. Gummiborstar separerar ögonfransarna optimalt och de hjälper dig att komma åt varje enskild frans med mascara. Maybelline The Falsies Push Up Drama är en volymgivande mascara med en gummiborste med något mindre strån. Den ger dina fransar ett väldigt fint lyft med bara ett svep och är intensivt svart. Perfekt till dig som vill att det ska gå snabbt och som upplever att det är svårt att komma åt närmast fransroten. 

En till mascara som är känd för att ge snabb volym och fin separation är Maybelline The Rocket Mascara, en lättapplicerad mascara som har en bredare borste med små strån för att inte lämna några klumpar.

Det går inte nämna de bästa mascarorna från Maybelline utan att nämna Maybelline Lash Sensational. Denna mascara är unik med sina vårdande oljor, den tar hand om dina fransar samtidigt som den ger en naturlig volym. Den konformade gummiborsten ser till att alla fransar blir målade efter bara en applicering, en perfekt mascara till vardagsmakeupen. Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara Very Black är en dramatisk volymgivande mascara med en intensiv svart färg. Appliceringen görs i flera steg, med hjälp av de korta stråna på gummiborsten sätter du färg på alla dina ögonfransar och sedan skapar du volymen med de längre stråna på borsten. För att uppnå bästa resultat låt inte mascaran torka mellan appliceringarna. Lash Sensational finns i många varianter, exempelvis Maybelline Lash Sensational Mascara Intense Black som också är en svart mascara som ger mycket volym.Maybelline mascara för korta raka ögonfransar

Till dig som redan har en tätare fransrad och är ute efter maximal volym kommer här tips på fyra av Maybellines storsäljare inom kategorin volym.  Ju tätare borste desto bättre brukar det sägas när vi vill åt maximal volym och en sådan mascara hittar vi i Maybelline Colossal Volume. En mascara i samma anda är Maybelline Volum´Express Turbo Boost Mascara vars borste är väldigt tät men något nättare. 

Maybelline Volum'Express Curved Brush Mascara Black är en volymgivande mascara som är perfekt till dig som har raka fransar. Den böjda borsten hjälper dig att vinkla upp fransarna samtidigt som de täta stråna på borsten skapar en fin volym.

Maybellines största klassiker och storsäljare är utan tvekan Maybelline Great Lash Mascara som ger fylliga fransar och en fin volym med dess täta borste. Denna mascara har en nättare borste och är optimal för dig som har små ögon och vill komma åt alla fransar ända från roten.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer