Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
m2 beaute, ögonfransserum resultat, m2 beaute eyelash, M2 Beaute Eyebrow,

Miraklet från M2 - så får du längre ögonfransar!

Av Luxplus
Vill du ha längre fransar utan att betala för en fransförlängning? Använd M2 fransserum i ett par veckor och få långa ögonfransar - helt naturligt!

Om det är ett varumärke som just nu upplever en hype och en jättestor efterfrågan på sina produkter är det M2 BEAUTÉ. Främst är det det mycket omtalade ögonfransserumet M2 Eyelash Activating Serum det är många som vill lägga vantarna på, och vi är begeistrade över att vi har fått in produkten på lager. 

Mirakelserumet Eyelash Activating Serum från M2 BEAUTE blev nominerat till årets bestsellerprodukt på Danish Beauty Awards, och det är det är främst två anledningar till att detta ögonfransserumet har blivit så populärt.

  • Det är enkelt att använda.
  • Det fungerar!

Så får du långa ögonfransar med M2 Beautés hjälp

Det som är så bra med M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum är att det är superenkelt att applicera. Själva appliceringspenseln liknar en sådan man använder till flytande eyeliner, och den ska användas på den översta franskanten precis som man lägger en eyeliner. 

Det smarteste er at bruge den hver aften efter du har fjernet din makeup, og dine øjenvipper dermed er helt rene. Du skal bruge den én gang dagligt for at få det bedste resultat.

Precis som våra hårtyper är olika kan våra ögonfransar variera i längd, tjockhet och antal. Det är därför också individuellt hur länge du behöver använda serumet för att se fullgott resultat. Några berättar om en synlig skillnad redan efter en vecka, medan andra först upplever resultat efter 6-8 veckor. Under alla omständigheter kommer du efter 16 veckor ha uppnått det optimala resultatet, och dina fransar kommer upplevas som längre, tjockare och eventuellt också mörkare i färgen.

Få kraftigare ögonbryn

Utöver det populära ögonfransserumet har M2 Beauté också skapat ett serum till ögonbrynen. Om du gärna vill ha fylligare och tätare ögonbryn kan du testa Eyebrow Renewing Serum. Med denna produkten stimuleras dina ögonbryn att växa snabbare och gör på så vis att de blir fylligare.

Har du råkat ut för att du plockat anings för mycket av dina bryn, eller har du dessvärre inte fötts med drömögonbryn kan du få riktigt bra resultat genom att använda ett serum till dina bryn.

Välkommen till Luxplus