Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Höstens snyggaste makeup trends 2022

Höstens snyggaste makeup trends 2022

Av Wilma Olsson | Influencer
Är du osäker på höstens skönhetstrender. Läs då vidare här för att ta del av de hetaste trenderna i höst.

Sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten är runt hörnet. 2022 har inspirerats mycket av 90-talets alla olika stilar. Både när det kommer till hår, smink och kläder och denna höst tycks fortsätta på det spåret. När det kommer till makeup och beauty väntas denna säsong av hybridprodukter med massor av fukt, naturliga bryn, glansiga läppar, sotade eyeliners, massor av glow och mycket mer. Här av vi samlat de hetaste trenderna inom smink som du ska satsa på i höst och självklart delar vi med oss av nyckelprodukterna som sätter looken på topp. 

Hybrid makeup

Less is more! Du har säkert redan hört talas om the clean look. Om inte så är det dags nu! Här kombineras återfuktande hudvård och smink i ett. Exakt som med dina hudvårdsprodukter kan du anpassa ditt smink efter din hudtyp. Gå efter en foundation rik på den populära ingredienser hyaluronsyra eller kör på en fjäderlätt BB cream eller en CC cream för ett lite mer täckande men fortfarande naturligt resultat. Glöm inte bort att återfukta huden innan du applicerar din bas för ett så jämnt och hållbart resultat som möjligt. Cliniques BB & CC cream levererar allt och lite till när det kommer till en strålande bas! Kika in dom här.

Blush blush blush

Friska och rosenröda kinder är verkligen något att satsa på i höst. Framhäv dina kinder med ett rouge fullt av skimmer. Applicera det över kinderna, näsan och upp mot tinningarna för en hälsosam och frisk look, samtidigt som du får den där lätt solbrända looken. För en så naturlig look som möjligt så rekommenderar vi ett cream blush. Du hittar Luxplus utbud av cream blush - här.


Naturliga bryn

Säg hejdå till brows on fleek tiden. Nu är det all fokus på så naturliga bryn som möjligt. Satsa på en naturlig ögonbrynsfärg och borsta upp och sätt dina bryn på plats med ett genomskinligt eller färgat ögonbrynsgel. Nyx har ett stort utbud av bra ögonbrynsgel till låga priser. Kika in dom här.


Vill du gå utanför din comfort zone så kan du nu passa på att testa den välkända tiktok trenden bleached eyebrows/bleka ögobryn. Vi har sett Kendall Jenner bära upp det på the met gala, så gör som hon och blek dina ögonbryn. Allt du behöver är Refectocil Brow Bleaching 0 Blonde och du är redo att rocka dina bryn till max!


Glossy läppar

Glow glow glow! Det är inte längre bara din hy som ska glänsa utan även dina läppar. Satsa på en vacker naturlig rosa färg med massor av glans eller varför inte gå all in med ett rött eller vinrött läppstift. Men kom ihåg att avsluta med ett skinande läppglans. Det kommer garanterar att sätta pricken över i:et på din höstlook. Maybelline lifter gloss är läppglanset du behöver för att få dina läppar att skina!


Sotad fransrad

Mörka tider är lika med mörkare ögon! Med en svart eller brun kajal kommer du en lång väg. Det enda du behöver är en kajalpenna att måla tunna linjer längs fransraden och sedan en snedskuren ögonskuggsborste att sudda ut och skapa vingen med. Riktigt snyggt, väldigt enkelt och otroligt trendigt! Det kan inte bli bättre! 


Bronsiga ögon

Bruna, enkla och jordnära toner är något du ska satsa på i höst. Matcha din ögonskugga med din bronzer eller varför inte använda din bronzer som ögonskugga. Applicera din bronzer i ett svep med en bronzer borste eller ta en fluffig ögonskuggsborste och fokusera enbart på ögonen. Addera en brun kajal på det och du har tre trender i en smäll. Technic Eyeshadow Palette Brownie Points har alla färger du behöver för att få till looken som matchar de höstiga jordnära färgerna. 


Luxplus ser alltid till att dra av en stor del av normalpriset så att alla kan ta del av våra fantastiska produkter utan att tömma plånboken. Kika in Luxplus sortiment av makeup här och handla hem dina favoritprodukter idag! 


Välkommen till Luxplus