Budget, Lyx eller mittemellan?

Budget, Lyx eller mittemellan?

Av Wilma Olsson
En bra ögonkräm behöver inte kosta jättemycket. Vi har valt ut 3 av de bästa ögonkrämerna i olika prisklasser så att det finns något för alla.

Hos Luxplus kan du få i stort sett allt ditt skönhetshjärta önskar, och hos oss behöver det inte att kosta så mycket att unna dig nya spännande hudvårdsprodukter. Så oavsett om du är student med en stram budget och shoppingen ska vara så billig som möjligt eller om du har plats i budgeten för lite extra vardagslyx så har vi något för dig!


...Men vad kan du egentligen få i de olika prisklasserna? I den här omgången har vi testat ögonkrämer och här guidar vi dig till 3 av de bästa ögonkrämerna i olika prisklasser, så att alla kan vara med!Budget

Ett riktigt bra alternativ till en av våra bästa budgetvänliga ögonkrämer är Hyaluron Specialist från L'Oreal! Det är en återfuktande ögonkräm med anti-age egenskaper som inte känns fet eller klibbig på huden


L'Oreal Hyaluron Specialist Eye Cream har en uppstramande effekt på huden, absorberas snabbt upp och lämnar din hy i ögonområdet silkesmjukt. Ögonkrämen passar speciellt bra för känslig hy och innehåller, som namnet antyder, den aktiva ingrediensen hyaluronsyra, som är känd som en superingrediens inom skönhetsvärlden. Hyaluronsyra har en extra återfuktande och återbildande effekt på huden. L'Oreal ögonkräm kan användas både morgon och kväll och har en djupgående effekt och minskar ålderstecken, som fina linjer och rynkor. Köp den här.
Mittemellan

Om din budget ligger ungefär i mittemellan, låt oss ta en närmare titt på Idealia Eyes från det välkända apoteksmärket Vichy. Vichy är känt som ett lyxigt hudvårdsmärke, med specialkompetens inom innovativa hudvårdsteknologier och detta kommer så klart även till uttryck i deras Idealia Eyes ögonkräm. Vichy Idealia Eyes ögonkräm innehåller ett unikt DRM-Bright Complex, koffein och vitamin B3, som tillsammans ger den tunna huden runt ögonen en boost av förnyad energi och lyster. Denna anti-aging ögonkräm är verkligen en livräddare, och du kommer snabbt att uppleva hur mörka ringar, fina linjer och tunga ögonlock reduceras och stramas upp. Du kan köpa den här.Lyx

Om du har en budegt som lutar åt den högre sidan och du letar efter en av de allra bästa ögonkrämerna, som är allsidig och verkligen gör underverk för din hy, då är det värt att utvärdera bästsäljaren från välkända Elizabeth Arden. Elizabeth Arden Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream ger din hud i ögonområdet exklusiv vård. Ögonkrämen innehåller en föryngrande innovativ blandning av ceramider, kalcium och aminosyror, brunalger och ett exklusivt Retinyl Complex, som ger omedelbar fuktbehandling för känslig hud. Ögonkrämen lyfter, stramar upp och återställer den ömtåliga huden runt ögonen. Upptäck hur du får ett tydligare och mer ungdomligt utseende. Se alla våra hudvårdsprodukter från Elizabeth Arden här.


TIPS! Applicera ögonkrämen med ringfingret, eftersom det ger ett lättare tryck på den ömtåliga huden runt ögonen.


Psst... Du kan använda mer än bara en ögonkräm. Utforska vårt spännande utbud av ögonvård från flera välkända varumärken - här.

Välkommen till Luxplus