Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ZENDIUM

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ZENDIUM

Zendium

Zendium är företaget som står bakom tandvårdsprodukterna, som fyra av fem svenska tandläkare och tillsammans med sina tandhygienister rekommenderar. Zendium tillverkar i första hand tandkräm, men också tandborstar för alla åldrar och munskölj. Totalt finns det sju tandkrämer i Zendiums sortiment och två munskölj från Zendium.

Alla produkter från Zendium är milda och snälla mot tänderna och hjälper skonsamt till med att rengöra tänderna, tandköttet och munnen i sin helhet. Zendium tandkräm passar särskilt bra om du har torra, känsliga slemhinnor. Tandkrämerna från Zendium hjälper munnen att upprätthålla sitt försvar och de innehåller enzymer, proteiner och så mycket som 1450 ppm fluor.

ZENDIUM BILLIGT

Hos Luxplus handlar du tandkräm från Zendium billigt, liksom billiga tandborstar både till barn och vuxna. Du kan köpa flera av tandkrämerna i tvåpack, till exempel Zendium Sensitive + Whitener 2-pack Tandkräm, Zendium Emalj Protect 2-pack Tandkräm och Zendium Classic 2-pack Tandkräm. Zendium Classis är svanenmärkt och därför ett bra val om man värnar om naturen.

ZENDIUM SENSITIVE

Har man problem med dålig andedräkt finns det också hjälpmedel i Zendiums sortiment. Zendium Cool Mint innehåller zink som motverkar dålig andedräkt. Lider du av ilningar ska du köpa hem Zendium Sensitive som med hjälp av ämnet kaliumnitrat motverkar den ilande känslan i munnen. Dricker du mycket kaffe eller andra produkter som ger missfärgningar på tänderna kan det vara en bra idé att investera i Zendium Sensitive Whitener som ska hjälpa till att ta bort fläckar på tänderna och motverka missfärgade tänder, liksom Zendium Fresh+ White.

ZENDIUM FÖR BARN

Missa heller inte att vi har skonsamma tandkrämer till barn från Zendium, däribland Zendium Kids 0-5 Mild Taste och Zendium Junior 5+ Minty Mild Taste. Det finns ett stort urval av Zendium tandborstar och du kommer garanterat hitta en tandborste som passar dig från Zendiums sortiment. Glöm inte att klicka hem superbra och billigt munskölj från Zendium - Zendium Munskölj Classic.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.