Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ZAZIE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ZAZIE

Zazie

Zazie är märket du ska vända dig till om du är ute efter helt basala och grundläggande tillbehör till ditt skönhetshörn där hemma. Från Zazie köper du förbrukningsvaror som alltid går åt vid morgonrutinen. Det är främst fokus på produkter till håret, men du hittar även användbara saker som sminksvampar, nagelfilar och ögonfransböjare i sortimentet. I Zazies utbud hittar du allt i från hårborstar, hårnålar, kammar, hårsnoddar som inte sliter på håret, manikyrset, hårdonuts som ger ett fantastiskt lyft när du sätter upp håret. Vidare finns produkter från Zazie som nagellacksborttagning, även acetonfri nagellacksborttagning, sminkspegel och mycket mer! En mycket uppskattad produkt i sortimentet är den smidiga vanten som man använder när man lägger brun utan sol. Med en appliceringshandske för brun utan sol lägger du enkelt på produkten på huden och får en jämn, enkel och naturlig applicering av brun utan sol utan att få missfärgade händer.

Billiga accessoarer till håret

Det som kännetecknar Zazie är inte bara deras grundläggande sortiment, utan också deras fantastiska pris. I Zazies sortiment hittar du användbara varor som man instinktivt inte är villig att betala mycket för. När man köper billiga hårprodukter på nätet, som exempelvis hårnålar, hårsnoddar eller hårborstar är man givetvis inte villig att betala mer än nödvändigt!

Billiga sminksvampar

Likaså när det gäller sminksvampar. En ytterst användbar produkt när man lägger sitt smink och givetvis vill man köpa sminksvampar billigt då det är en förbruksvara som man måste byta ut då och då. Lyckligtvis har du hittat rätt om det är det du söker, Zazie sminksvampar kommer i storpack och de finns både som runda platta sminksvampar och som traditionella trekantiga sminksvampar, givetvis till ett mycket fördelaktigt pris.

Sminkspegel förstoring

En annan mycket populär produkt från sortimentet är Zazie förstorande sminkspegel med ställ som passar perfekt på sminkbordet eller i badrummet. Med en förstorande spegel blir det genast lättare att plocka ögonbrynen, studera hyn närmare eller till exempel att sätta på lösögonfransar. Med Zazie sminkspegel underlättar du hela din dagliga sminkrutin!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.