Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

YES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

YES

YES

Yes gjorde debut på den svenska marknaden för snart 60 år sedan. Yes är det svenska varumärket för det brittiska diskmedlet som går under namnet Fairy. Yes producerar diskmedel både för hand- och maskindiskning. Idag kan man även köpa köks- och rengöringsspray från Yes. Yes säljs i olika färger, men den mest klassiska och igenkänningsbara färgen är den gröna färgen. Varumärket är känt för sin fantastiska fettupplösningsförmåga och sin dryghet. Yes Diskmedel Original på 1,25 liter räcker upp till hela 25 veckor.

Yes diskmedel

Yes gör anspårk på att vara Sveriges drygaste diskmedel. Enligt reklamerna räcker yes långt, mycket längre än det näst bäst säljande varumärket. Alla som har provat yes, vilket väldigt många svenskar har gjort, kan vittna om yes dryghet, effektivitet och väldoft. Hårda matrester och fett är ingen utmaning för yes.

Yes handdiskmedel finns i den klassiska gröna färgen, i gul färg med citrondoft, i röd färg med doft av granatäpple. Därtill finns yes med en något ljusare grön färg med doft av äpple. Yes handdiskmedel går att få i olika storlekar, från 650 ml till 1,25 l.

Yes maskindiskmedel

Har du varit trogen Yes diskmedel sedan du flyttade hemifrån? I första bostaden kanske det var handdiskmedel som gällde, men nu kanske du har diskmaskin hemma? I så fall vet du säkert om att yes även producerar maskindiskmedel med samma effektivitet som sina handdiskmedel.

Yes maskindiskmedel har en fantastisk fettupplösningsförmåga, ger en enastående glans och rengör effektivt redan vid låga temperaturer, vilket är skonsamt för miljön. Yes Platinum klarar till och med av pannor och erbjuder, som yes säger, “bästa diskkraft för de tuffaste diskutmaningarna”. Dessa maskindiskmedel finns också i olika storlekar och dofter.

Billigt diskmedel från Yes

Att köpa diskmedel är absolut nödvändigt, men en otroligt tråkig utgift. På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Yes diskmedel. Handlar du hos oss slipper du släpa med diskmedel från butiken och du kan vara säker på att du får bra produkter till ännu bättre priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.