Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

YARDLEY LONDON

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

YARDLEY LONDON

Yardley London

Är ett internationellt företag med rötterna i England som bland annat har specialiserar sig på toalettartiklar, såsom handtvål. Företaget är ett av världens äldsta i den branschen. Yardley London grundades 1770, d.v.s för nästan 250 år sedan. Hur många varumärken kan du tänka på som är så gamla?

Sedan Yardley London började sin verksamhet, har lavendel varit deras signaturdoft. På 1930-talet betalade Yardley London ett gäng forskare för att ge sig ut i världen på jakt efter de mest eftertraktade lavendelsorterna. Denna jakt ledde till upptäckten av Lavandula Augustifolia. Denna unika lavendelsort odlas fortfarande i England och utgör grunden för många av Yardley Londons produkter.

Tvål från Yardley London

Yardley London har ända sedan starten gjort de finaste och lyxigaste tvålarna man kan tänka sig. Tvålarna är framställda av noggrant utvalda ingredienser som verkligen bidrar till den där exklusiva känslan. Dofterna är inspirerade av naturen. Du kan bland annat välja mellan lavendel, citron, kakaosmör och jasmin. Tvålarna är dessutom berikade med fuktgivande och mjukgörande ingredienser, bland annat sheasmör, E-vitamin och essentiella oljor. Med dessa lyxiga tvålar blir dina händer inte enbart rena och väldoftande, utan även lena och mjuka. Tvålarna levereras i ett vackert omslagspapper med ett gammaldags tryck, vilket vittnar om tvålarnas historia och ursprung. Produkterna har ett genuint uttryck där ingenting känns som en kompromiss. Med handtvål från Yardley London blir varje handtvätt en avslappnande stund för alla dina sinnen.

Billig handtvål från Yardley London

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Yardley Londons lyxiga handtvålar. Här hittar du ett brett utbud med ett flertal olika dofter. Du kan garanterat hitta en tvål som passar dig. Vi har sett till att har riktigt bra priser på dessa populära produkter, så att du har råd att hitta just din favorit. Varför inte prova English Lavender? Denna tvål har trots allt klarat sig i snart 250 år, så det är något speciellt med denna tvål som folk fastnar för.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.