Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

YANKEE CANDLE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

YANKEE CANDLE DOFTLJUS

Yankee Candle

Yankee Candle, doftljusen som har tagit hela svenska folket med svepande väldoft finns nu att köpa på Luxplus. För finns det något mer trivsamt än att kliva in i ett hem med ljuvlig doft av nytvättade kläder, blomdoft, vanilj, fruktdofter, äppelpaj eller julkryddor? Utbudet av billiga Yankee Candles är stort och det finns något för alla smaker.

Yankee Candle är ett amerikanskt märke som startade 1969 i South Hadley, Massaschusetts av en 16-åring som genom tom plånbok och kreativitet skapade sin egen julklapp till sin mamma. Resten är historia, och idag produceras det fler än 200 miljoner Yankee Candles varje år. Det går inte att ta fel på populariteten - Yankee Candle är det mest sålda märket i världen inom stearinljus, och det finns fler än 150 olika Yankee Candles dofter att välja bland, vilket även gör att märket har det största sortimentet av doftljus i världen.

Yankee Candle billigt

Söker du efter billiga Yankee Candles har du hittat helt rätt. Vi på Luxplus är återförsäljare av Yankee Candle och vi säljer alltid Yankee Candles billigt. Eftersom Luxplus koncept bygger på att erbjuda billiga produkter behöver du aldrig vänta på Yankee Candle rea eller Yankee Candle utförsäljning, du hittar alltid Yankee Candle billigt i vårt sortiment med doftljus. Eftersom märket är mycket populärt strävar vi alltid efter att ha så många sorter på lager som möjligt, både stora Yankee Candles och små Yanke Candles i glasburk, samt doftljus som man kan sätta på ljusbricka, i sand eller dekorationssten eller om man har en ljusstake för doftljus.

Yankee Candle Car Jar

Bland de mest populära doftljusen hos oss hittar man just Yankee Candle, och de mest frekvent köpta ljusen är Yankee Candle Clean Cotton, Yankee Candle Sunset Breeze, Yankee Candle Summer Peach, Yankee Candle Honey Blossom, Yankee Candle My Serenity, Yankee Candle Sicilian Lemon och Yankee Candle Wedding Day. Många av favoritdofterna finns både som stora Yankee Candle och mini Yankee Candle, så det är bara till att välja vad man föredrar. En annan mycket stor favorit i sortimentet här på Luxplus är Yankee Candle Car Jar, vilket kort och gott är Yankee Candle doftgranar med samma goda dofter som ljusen och som fräschar upp din bil på nolltid!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.