Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

XPEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

XPEL

Xpel

Du kanske inte känner till varumärket Xpel, men de skapar produkter som du faktiskt inte vill leva utan. Xpel har över tjugo års erfarenhet av tillverkning av prisvärda produkter som gör ditt liv lättare och bekvämare; bland annat insektsmedel, husdjurstillbehör och mycket annat i det ständigt växande sortimentet.

Myggmedel billigt

Xpel Mosquito-serien borde vara obligatorisk på semestrar och utflykter. Det finns få saker som är mer irriterande än myggbett som kliar och svider, och därför har Xpel utvecklat en rad olika produkter mot mygg och myggor.

Xpel har produkter som förhindrar att du blir myggbiten från början, men även produkter som hjälper till att lindra klåda och obehag om du väl blivit biten. Du hittar bland annat roll on-myggstift som du lätt rullar över det irriterade och kliande området på huden efter ett myggbett. Myggstiftet är utan konserveringsmedel, doft och hypoallergen och kommer i en praktisk flaska som är smidig och lätt att ha med vart du än ska.

Du kan dessutom hitta billig myggspray från Xpel här på Luxplus. I sortimentet finns både myggspray med förebyggande formula som håller myggorna på säkert avstånd, och spray som bedövar klåda av befintliga myggbett. Xpel har dessutom gjort våtservetter att använda för att undvika att bli myggbiten. Dessa våtservetter mot mygg och myggor finns i en särskild variant till barn.

Hundschampo billigt

Xpel är ett brett varumärke som inte bara värnar om oss människors bekvämlighet. De gör även produkter till människans bästa vän, hunden. Här på Luxplus hittar du billigt hundschampo- och balsam från Xpel. Din hund behöver också ta en dusch ibland efter att ha smutsat ner sig ute på era promenader, och då är ett bra och billigt hundschampo ett måste för garanterat ren päls. Komplettera gärna med ett billigt hundschampo från Xpel för att göra pälsen glansig och fin, och för att underlätta borstning efter duschen.

Kort och gott gör Xpel produkter som gör vardagen lite bekvämare för dig som din familj – inklusive husdjuren. Sådana inköp är ingen särskilt rolig utgift, så se till att handla produkter från Xpel billigt hos Luxplus och spara pengarna till något roligare.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.