Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

XNC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

XNC

XNC

XNC tillhör Xpel Marketing som har över tjugo års erfarenhet av skönhetsprodukter alla kan ha råd med. Det Liverpoolbaserade företaget levererar huvudsakligen billiga skönhetsprodukter inom Storbritannien, men exporterar även globalt. Deras sortiment av billiga skönhetsprodukter är brett och sträcker sig från hårvård till makeup.

Hos XNC är det viktigt att lyssna på kundernas önskningar och behov, och man skräddarsyr alltid produkterna efter den feedback man fått från sina kunder.

Billig nagellacksborttagning

Ett av märkets populäraste produktsegment är deras billiga nagellacksborttagning som fått mycket god kritik för sin effektivitet för en billig peng. Det är viktigt att använda nagellacksborttagning när du tar bort ditt nagellack eftersom det är det är det skonsammaste sättet. Om du skaver av nagellacken får du alltid med ett litet lager av själva nageln, med resultatet att naglarna blir ojämna. Som alltid är det alltid roligare att lägga pengar på att skapa ett resultat, snarare än att ta bort ett – och vad passar då bättre än billig nagellacksborttagning från XNC?

Nagellacksborttagning med aceton

Vilken slags nagellacksborttagning du ska använda är upp till dig själv. Nagellacksborttagning med aceton är lättast att använda eftersom nagellacket lättare löses upp och helt tas bort. Detta gör att du slipper gnugga lite mycket. Nackdelarna är dels lukten, som många tycker är lite obehaglig, och att det torkar ut naglarna och nagelbanden. Om du använder nagellacksborttagning med aceton är det därför viktigt att använda en handkräm eller nagelkräm efteråt för att vårda naglarna och nagelbanden. Om du använder nagellack med en stark färg, såsom knallröd eller någon annan modig färg, kan nagellacksborttagning med aceton vara att föredra.

Nagellacksborttagning utan aceton

Om du väljer en nagellacksborttagning utan aceton är du skonsam mot dina naglar, och du behöver inte använda en nagelkräm eller handkräm efter nagellacksborttagning. Däremot behöver du rusta dig med lite tålamod, eftersom nagellacksborttagning utan aceton inte är lika starkt och därmed inte tar bort den slitstarka nagellacken lika snabbt och lätt. Nagellacksborttagning utan aceton är ett bra alternativ för dig som brukar använda mindre färgstarkt nagellack i färre lager.

Oavsett vilken sort du väljer är billig nagellacksborttagning från XNC ett bra val. Du slipper lägga onödiga pengar på något så tråkigt som att ta bort helgens festlook och återigen möta vardagen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.