Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

XHC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

XHC

XHC

XHC är ett hårvårdsvarumärke som ger dig bra hårvård till ett bra pris. XHC gör hårprodukter till varje behov och med deras goda kvalitet och funktionalitet kommer ditt hår att tacka dig för att ha valt XHC hudvård. I XHC’s sortiment finner du bland annat silverschampo och silverbalsam, som tar sig an den gula tonen i ditt hår och håller det friskt och välvårdat.

XHC SCHAMPO OCH BALSAM

Shimmer of Silver-serien innehåller både schampo och balsam, så att du täcker hela hårets behov, vare sig det gäller att tvätta, vårda eller styrka din hårkvalitet och din egen hårfärg. Shimmer of Silver-serien bleker gradvis håret, minskar den gula tonen och ger ett fantastiskt livligt och glansigt resultat vid daglig användning. Använd först det skräddarsydda schampot och därefter det tillhörande balsamet.

Har du en känslig hårbotten? Kanske har du problem med mjäll och/eller psoriasis? I så fall ska du prova XHC Therapeutic Shampoo.Detta milda schampo från XHC bekämpar effektivt mjäll, återfuktar torr och skadad hårbotten, samt lindrar och förebygger psoriasis runt skalpen. Testa detta mjällshampo från XHC om du lider av svåra mjällproblem eller bara vill ha något förebyggande.

Oavsett om du är ljushårig, gråhårig, vithårig eller bara har ett hår som behöver vård och uppmärksamhet, så kan du finna produkter hos XHC. Alla XHC’s shampon tvättar och rengör ditt hår skonsamt och därefter kan du med fördel använda deras balsam. Kort sagt är XHC ett varumärke med hårprodukter som matchar dig och ditt hår på bästa sätt.

XHC BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av populära XHC. Här hittar du både silverschampon och balsam till kanonpriser. MED XHC’s produkter får du en effektiv lösning till ett överkomligt pris. Vi älskar hårvård och vi vet att du också gör det. Just därför har vi valt att ta in detta märke i vårt sortiment, för vi är säkra på att du kommer uppskatta det lika mycket som vi gör.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.