Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

XBC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

XBC

XBC

XBC är ett varumärke inom hudvård som har specialiserat sig på kroppsvård. XBC erbjuder härliga kroppskrämer med olika verksamma ingredienser som ger din hud de förutsättningar som din hud behöver för att kunna vara frisk och mjuk.

XBC erbjuder olika varianter av kroppskrämer, bl.a. en creme med Aloe Vera som verkar kylande och fuktgivande. Använd den som vanlig body lotion eller efter solning som en after sun-kräm. Hos XBC finner du även en body lotion med tillsatt cacao butter, även så kallat kakaosmör. På grund av kakosmörets egenskaper har det använts i århundranden inom hudvård.

Är du inte till kakaosmör, finns det även en creme med olivolja som även den är en god vän inom kroppsvård. En annan populär kroppscreme är Aqueous-krämen som är fantastisk till torr hud. Den erbjuds i parfymfri och lanolinfri form, på så sätt att den även kan användas till små barn med extra känslig hud. Gemensamt för alla de olika kroppskrämerna är att de verkar återfuktande och du får en mjuk och len hud. Med XBC behöver du inte längre ha tprra ben eller hud som skriker efter fukt, då dessa produkter gör skillnad både för dig och din hud.

BILLIG HUDVÅRD FRÅN XBC

I XBC’s sortiment finner du också rengöringsservetter med tillsatt micellärt vatten som lätt och effektivt tar bort makeup, olja och smuts från ansiktet. Rengöringsservetterna är perfekta till de dagar där det ska gå snabbt eller när du inte har så mycket plats i väskan, men fortfarande vill kunna ta bort din makeup lätt och effektivt. Rengöringsservetterna kan användas till alla hudtyper och kan ta bort vattenfast makeup. Med Micellar Cleansing Wipes från XBC har det aldrig varit lättare att ta bort din makeup.

När tittar närmare på vad XBC kan erbjuda och använder deras produkter kommer du att uppleva en frisk hud som är återfuktad och mjuk. En del av produkterna kan du använda oavsett om du är man eller kvinna och därför finns längre ingen ursäkt att inte få din drömhud.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.