Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WOOLITE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WOOLITE

Woolite

Varumärket Woolite grundades redan år 1951, då de lanserade sitt första Woolite rengöringsmedel som syftade till att ge bra skydd till klädernas färg och hållbarhet. Känsliga kvaliteter som ull, silke och nylon behöver särskilt milda rengöringsmedel som förhindrar att tyget krymper och krullar ihop sig, medan vanliga kläder behöver tvättmedel som inte bleker kläderna utan låter dem bibehåller sin färg under tvättningen. När det kommer till detta och på de sätt de tillverkar sina tvättmedel idag, har varumärket Woolite gjort revolutionerande insprång på tvättmedelsbranschen. Woolite tvättmedel innehåller unika formler som under många år har utvecklats för att ge dig den bästa upplevelsen vid varje tvätt.

FLERA SERIER AV TVÄTTMEDEL FRÅN WOOLITE

Idag erbjuds Woolite tvättmedel i flera populära serier som Woolite Delicate, Woolite Dark och Woolite Color. Woolite flytande tvättmedel mjukar upp kläderna, tar bort fläckar och skyddar klädernas färg. För mörka kläder, denim och färgade kläder kan du med fördel använda Woolite Dark-serien som tvättmedel eftersom att textilierna efter tvätt behåller sin mörka färg, då detta tvättmedel förhindrar att de mörka tygerna blir slitet och blekt under tvättning. Woolite tvättmedel är tillverkat till tvättmaskiner och kan även vid låga temperaturer få dina kläder helt rena.

ANVÄND WOOLITE TVÄTTMEDEL TILL DE MER KÄNSLIGA KLÄDERNA

Woolite Delicate är för de mer känsliga kläderna, till exempel ull, silke, polyester, kashmir, som kräver en skånetvätt, fintvätt eller ett ullprogram. Vid dessa textilier är Woolite Delicate tvättmedelsserie perfekt för att tvätta rent dina kläder utan att slita på de fina kvaliteterna. Om du har en tight tröja eller en silkesskjorta som du bryr dig extra mycket om är Woolite Delicate ett väldigt bra val av tvättmedel.

Woolite tvättmedel innehåller aktiva ingredienser som tvättar bort smuts, samtidigt som det tar hand om de kläder du bryr dig om. Var noga med att sortera din tvätt efter färg så att de mörka kläderna separat, de vita för sig o de kulöra för sig. Välj även programmet på din tvättmaskin som passar den typ av tyg ska tvätta. Slutligen är det bara att välja det rätta tvättmedlet som bevarar färgen och rengör på djupet utan att skada och slita på kläderna och det är förstås Woolite tvättmedel!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.