Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WILKINSON SWORD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WILKINSON SWORD

Wilkinson Sword

Wilkinson Sword har gjort svärd och vapen i över 100 år och har använt sin erfarenhet till att producera rakhyvlar och rakblad. Wilkinson Sword har producerat de skarpaste rakbladen på marknaden, vilket gör att du får en lättare rakning med rakblad som håller längre än andra rakblad.

Rakblad från Wilkinson Sword

Wilkinson är i särklass känt för sin serie av rakblad som heter Quattro, vilket är ett rakblad med fyra blad som garanterar en tätare rakning som håller längre. Rakbladen från Wilkinson Sword har adderade fuktgivande ingredienser på sina rakblad, för att säkerställa att kvinnor och män med känslig hud också kan använda deras rakblad.

RAKBLAD TILL MÄN

Eftersom att rakbladen från Wilkinson Sword är skarpare än andra varumärken, säkerställer de en felfri rakning varje gång. Som man är det även viktigt att rakningen gör det den skall, då ansiktet inte kan dölja någonting eftersom att det är ansiktet vi visar utåt hela tiden. Med detta sagt, är en bra rakhyvel med bra rakblad en obligatorisk del i en mans vardag. Med rakhyvlarna och rakbladen från Wilkinson Sword kan du känna dig helt trygg, då du får en skonsam och tät rakning som håller längre varje gång du rakar dig.

RAKBLAD TILL KVINNOR

Wilkinson Sword har även gjort rakblad och rakhyvlar till kvinnor. Rakblad är den typen av produkt som man verkligen inte gillar att lägga sina pengar på. Dock är det en produkt som man verkligen behöver och måste köpa om man inte vill låta håret växa ut. Om du ska ha rakblad och rakhyvlar av god kvalitet som ger bra resultat brukar det vara ganska dyrt. Därför är det så skönt att du kan köpa de rakhyvlar och rakblad du behöver, till både ett billigt pris, men även i bra kvalitet från Wilkinson Sword.

BILLIGA RAKBLAD

Vassa, men skonsamma, rakblad säkerställer att du kan använda dem under längre tid och därför sparar du även pengar på sikt. Wilkinson Sword har både gjort engångshyvlar och rakhyvlar där du kan byta ut bladen när de har blivit för slitna. Rakblad ska egentligen bytas ut efter ett par veckor, beroende på hur ofta du rakar dig. Eftersom att Wilkinson Sword tidigare har tillverkat vapen, är de experter i att tillverka produkter som kan hålla länge. Denna expertis har de utnyttjat när de tillverkat Wilkinson’s rakhyvlar och rakblad. Här på Luxplus kan du finna ett brett sortiment av olika rakhyvlar och rakblad för olika behov till både män och kvinnor i, inte bara god kvalitet, men även till ett riktigt bra pris. Så vad väntar du på? Känn dig säker med din rakning och få en skonsam rakning med en mjuk och hårfri hud med rakhyvlarna och rakbladen från Wilkinson Sword.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.