Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WHO'S HAIR?

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WHO'S HAIR?

Who's Hair?

Har du problem med frissigt hår som står åt alla håll? Eller känner du att ditt hår liknar en slickad katt och behöver mer volym? Du kanske istället vill förstärka eller bevara din hårfärg - Ja, vi har alla produkter för ditt hårs behov från varumärket Who’s Hair?. Who’s Hair är ett varumärke inom hårvård som hjälper dig med alla de problem eller önskningar ditt hår har.

Hårvårdsprodukter med anti-frizz, volym eller för att bevara färg

Alla hårvårdsprodukter från Who’s Hair kommer i stora förpackningar på ca 1000 ml, vilket gör att hela familjen kan använda schampot eller balsamet utan att det är slut efter att alla har tvättat håret. Du sparar därför både pengar och energi på att köpa dessa produkter. De kommer även med pump som gör det lätt och effektivt att pressa ut produkten på dina händer, utan att du behöver lägga minsta tid eller energi på att öppna och trycka ut produkten från flaskan. Sist, men inte minst, så innehåller alla deras produkter olika ingredienser och har olika syften baserat på ditt hårs behov eller önskemål. Har du problem med frissighet så kan du använda schampo och balsam från Who’s Hair? som förhindrar att dina hårstrån står åt alla olika håll. De innehåller Arganolja som gör att håret blir näringsrikt och mjukt igen, vilket gör att det lägger sig på plats. De fungerar även väldigt bra till de personer med krulligt frissigt hår som vill att lockarna ska bli mer definierade och få mer volym. Mer volym kan du även få med deras schampo och balsam anpassat efter det fina håret som ofta lägger sig rakt ner och saknar lite volym i rötterna. Med dessa hårvårdsprodukter med volym från Who’s Hair? får ditt hår mer fukt och får också mer stadga att hålla sig uppe. Om du har färgat hår kan du även hitta produkter för att bevara färgen även efter tvättar. De innehåller vitaliserande formuleringar som ger nytt liv till din hårfärg. Who’s Hair? erbjuder helt enkelt ett utbud för alla olika hårproblem och i stora och lätta förpackningar som underlättar i din vardag.

Billigt schampo och balsam för volym, frissighet eller färg

Lös dina hårproblem med Who’s Hair? och spara även pengar genom att köpa dessa hårvårdsprodukter här på Luxplus till ett väldigt billigt pris. Få ett snyggare hår och spara både tid, energi och pengar här på Luxplus! Vem vill inte det?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.