Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WHITE AGAFIA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WHITE AGAFIA

White Agafia

Är ditt hår matt och livlöst? Känner du att det har tappat all näring och behöver få tillbaka sin mjuka känsla? Eller vill du bara ha ett hår med lite mer volym? Då har White Agafia de rätta hårprodukterna för dig!

White Agafia erbjuder hårprodukter som passar för alla hudtyper och erbjuder både schampo och balsam som innehåller de egenskaper som ger dig precis det som ditt hår har behov av.

Ekologiska och veganska schampo och balsam från White Agafia

I vårt utbud av hårprodukter från White Agafia kan du hitta schampon och balsam med olika egenskaper. Om du vill få ett mjukare hår med mer lyster ska du prova deras schampo och balsam som är utvecklade med en nogrannt utvald blandning av ekologiska extrakter och oljor för att vårda ditt hår och lämna det mjukt och glansigt. De innehåller aktiva ingredienser som vit tvål som skonsamt rengör ditt hår och hårbotten utan att störa den naturliga balansen. En del produkter innehåller även burdockolja och St. John’s ört som stärker hårrötterna och påskyndar hårväxten.

Du hittar även schampon och balsam som skonsamt ger näring till ditt hår, hjälper till att återställa och upprätthålla strukturen i fibrerna som ger håret en mjuk känsla och en glansig finish. Här kan du bland annat hitta aktiva ingredienser som Thujaoljor som ger intensiv näring och som upprätthåller hårstrukturen. Några av produkterna innehåller även aktiva ingredienser som vilda sibiriska enbär som stimulerar hårväxten och återställer hårets struktur, men även extrakt från salvia som återfuktar hårbotten och som förhindrar håravfall.

Om du tycker certifieringar är viktigt för att veta att produkterna du köper följer dina önskemål och preferenser, då ska du veta att alla hårprodukter från White Agafia är fria från parabener, konstgjorda färgämnen eller dofter, silikoner eller mineraloljor. Alla produkter är även certifierade med Ecocert, CosmoBio och Vegan som gör att du kan ha gott samvete både i proportion till miljön och ditt hår.

Billiga, näringsrika och återfuktande hårprodukter

Effektiva, näringsrika, återfuktande hårprodukter från White Agafia som innehåller aktiva ingredienser för att säkerställa att ditt hår får just den vård det behöver. Dessutom är alla produkter ekologiska och veganska och innehåller endast naturliga ingredienser som varken ger skada på miljö eller ditt hår. Kan det bli bättre än så? Ja, det kan det. För du får alla dessa fantastiska hårprodukter från White Agafia här på Luxplus till ett väldigt billigt pris. Ja, och bättre blev det.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.