Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WERTHER'S ORIGINAL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WERTHER'S ORIGINAL

Werther's Original

Werther’s Original är ett varumärke som många förknippar med något mysigt och pittoreskt. Tankarna förs till tv- reklamerna, där mor- och farföräldrar bjuder barnbarnen på Werther’s karameller, vackert inslagna i guldiga omslagspapper. Många tänker också på Werther’s som något från förr - en gammaldags karamell med karaktär och charm.

KARAMELLER FRÅN WERTHER’S ORIGINAL

Inte helt oanat är Werther’s Original ett varumärke som har bevarat, snarare än återskapat, charmen från en svunnen tid. Werther’s Original grundades nämligen redan 1903 i Tyskland i en by med samma namn. Werther’s Original är alltså närmare 120 år gammalt och därmed ett av de äldre företagen i branschen. Ska ett företag överleva så länge krävs en sak: passion. Denna passion genomsyrar verksamheten och kan noteras i allt från den goda smaken till de hjärtliga reklamfilmerna.

En av konfektfabrikens första anställda anses vara grundaren till Werther’s välkända gräddkola. Det sägs vara hans kärlek, omsorg och tålamod som var huvudingredienserna i den välsmakande gräddkolan. Utöver en stor portion kärlek, innehåller Werther’s Original riktigt smör och grädde.

Det som en gång blott var ett litet familjeföretag har idag vuxit till en internationell verksamhet som förser mer än 80 länder med munvattnande karameller.

WERTHER’S ORIGINAL KARAMELLER

Den gräddiga kolasmaken har på senare tid även kommit i en mjuk version av den klassiska karamellen. Werther´s karameller finns i flera olika utföranden. Man kan bland annat få Werther’s med mintsmak, vilket ger gräddkolan en ny dimension av friska och klara toner.

MYSIGT MED WERTHER’S ORIGINAL

Werther’s Original är en del av den stora, internationella koncernen Storck. Gemensamt för Storks varumärken är mysfaktorn och charmen som kännetecknar brandsen. Det är precis detta Werther’s Original eftersträvar - att samla familj och vänner för att dela en mysig stund tillsammans. Werther’s Original är en minst sagt god anledning till att ses och umgås.

WERTHER’S ORIGINAL BILLIGT

Här på Luxplus sida har vi samlat vårt utbud av Werther’s Originals produkter till otroligt förmånliga, så att du har pengar över till fler mysstunder med dem du tycker om.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.