Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WELEDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WELEDA

Weleda

Weleda är ett naturligt och ekologiskt hudvårdsmärke som sedan 1921 har skapat miljövänlig och hållbar hudvård. Weleda grundades nära Basel i Schweiz som ett apotekarlaboratorium, där man med hjälp av växter från den egna örtträdgården framställde skonsamma och vårdande hudvårdsprodukter. Historien om Weleda är också en historia om en banbrytande resa och grundandet av antroposofiska och holistiska läkemedel och hudvårdprodukter. Weleda hudvård är byggd kring en holistisk hållning till natur och hudvårdsprodukter som skapades för över 90 år sedan i samarbete med Rudolf Steiner. Idag säljs Weleda-produkter i över 50 länder världen över, och det Weledas enastående sortiment utökas konstant med nya, härliga hudvårdsprodukter.

Weleda-produkter är ekologiskt certifierade

Än idag har Weleda fokus på ekologi och miljömässig och social hållbarhet. Weleda har ekologisk certifiering från NaTrue, och alla Weleda-produkter består av unika, naturliga och ekologiska ingredienser som stärker kropp och sinne, och ger en känsla av balans.
Weledas produkter är 100% naturliga och utan hormonrubbande ämnen. Varje Weleda ansiktskräm, shampoo, deodorant och alla andra Weleda-produkter består av noggrant utvalda ekologiska växter och örter från naturen, som var och en har sin unika egenskap på kroppens och sinnets balans. Kort sagt kan man säga att Weleda är hudvård med respekt för natur, djur och människor och med en stark hållbarhetsidé.

Weleda ansiktskräm

Huden i ansiktet är redan i förvägen ömtålig och utsatt för påfrestningar i vardagen, och tack vare de skonsamma och ekologiska ingredienserna är Weleda ansiktskräm särskilt bra för dig med extra ömtålig hy. Weleda ansiktskrämer är precis som de andra Weleda-produkterna helt naturliga och garanterar dig den mest skonsamma behandlingen av din ömtåliga hy. Titta runt bland olika sorters Weleda ansiktskräm och hitta den som passar din hudtyp bäst.

Billig återförsäljare av Weleda-produkter i Sverige

Här på sidan hittar du Weleda-produkter till riktigt förmånliga medlemspriser. Weleda tycker inte att det ska kosta en förmögenhet med ekologisk och naturlig hudvård, och det tycker inte vi på Luxplus heller. Därför är vi stolta och glada över att vara en av de billigaste återförsäljare av Weleda i Sverige. Till så låga priser har du råd att köpa och prova flera Weleda-produkter – och vi kan garantera att du inte kommer bli besviken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.