Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

WARHEADS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

WARHEADS

Warheads

Warheads är ett amerikanskt varumärke välkändt för sitt sura godis. Surheten går bortom “det vanliga” sura godiset du brukar äta. Warheads är, precis som företaget själva säger, mer åt det extrema hållet. Älskar du det sura, så är detta godiset du har letat efter. Tycker du om en utmaning? Då ska du klicka hem en påse warheads.

Godiset uppfanns i Taiwan i mitten av 1970-talet. Knappt 20 år senare började godiset importeras till USA. Warheads blev så småningom uppköpt av ett amerikanskt företag.

Warheads betyder “stridsspets”. Warheads är nämligen så sura att det känns som att en stridsspets har smällt av i munnen. Den intensiva surheten avtar efter 5-10 sekunder. Frågan är: Klarar du det första 5-10 sekunderna?

Warheads godis

Warheads finns i en rad olika utföranden, konsistenser och smaker. Godisets surhet är indikerat på en “sour meter” på förpackningens ovansida. Denna skala går från tart, sour, super sour till extreme.

Är du ny i Warheads-sfären rekommenderar vi att du börjar lite längre ner på surhetsskalan. Hos oss hittar du t.ex. Sour Chewy Cubes och Sour Jelly Beans från Warheads. Sour Chewy Cubes från Warheads är små, fyrkantiga godisar med syrlig smak. Godiset kommer i massa olika färger och smaker, såsom apelsin, vattenmelon, blåbär, körsbär, jordgubb och äpple. Sour Chewy Cubes är en kombination av surt och segt som är helt oemotståndlig. Sour Jelly Beans har en spröd, hård yta och mjuk insida. Dessa godisbönor kommer i samma smaker som Chewy Cubes och har även samma surhetsgrad, d.v.s. “sour”.

Billigt godis från Warheads

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av populära Warheads till billiga priser. Här hittar du olika smaker och konsistenser. Klicka hem en påse och se vem som kan att äta flest Warheads på raken. Du kanske har genomfört ett Ironman och känner att ingen utmaning är för tuff för dig? Var inte så säker på det innan du har provat Warheads.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.