Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VIVAG

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VIVAG

Vivag

De flesta kvinnor får någon gång bakteriell obalans i underlivet. Det beror på att pH-värdet förhöjs, vilket gör att oönskade bakterier får övervikt mot de nyttiga bakterier som skyddar underlivets slemhinnor. Detta kan leda till besvär såsom rikliga flytningar, dålig lukt och klåda orsakad av torrhet. Om du, som så många andra kvinnor, upplever dessa besvär i underlivet, kan din räddning vara Vivag intimprodukter. Vivag är ett danskt märke som specialiserat sig på att utveckla intimvård för kvinnor som skyddar mot bakteriell obalans, och alla besvär det kan medföra.

Vivag intimvårdsprodukter

Alla Vivag intimvårdsprodukter är utvecklade i samarbete med Astma-Allergi Danmark. De har ett lågt pH-värde och är fria från parabener, parfym och färgämnen, vilket gör dem otroligt skonsamma mot det känsliga området vid underlivet. Vivags kapslar, intimtvål, barriärkrämer och annan intimvård för kvinnor bevarar underlivets naturliga bakteriebalans, så att du kan känna dig bekväm, trygg och ren.

Vivags sortiment av intimvård för kvinnor är brett – från intimtvål och intimservetter till skonsamma rakprodukter. Om du rakar dig i intimområdet och upplever uttorkning, klåda och utslag i samband med detta bör du prova någon av Vivags barriärkrämer. Om du upplever torrhet inuti slidan rekommenderar vi Vivag intimgel, som på kort tid ger lindring och fukt i underlivet. Den kan dessutom användas som glidmedel.

Vivag-kapslar mot bakterieobalans i underlivet

Vivag är kanske mest kända för sina vaginalkapslar. Vivag-kapslarna är ett naturläkemedel som innehåller levande mjölksyrebakterier, vilka går in och sänker pH-värdet. Detta gör att Vivags kapslar på ett effektivt sätt motverkar och förebygger illaluktande och rikliga flytningar, klåda och torr känsla i underlivet.

Vivag till låga priser

Riktigt bra intimvård för kvinnor kan tyvärr också kosta riktigt mycket – men inte för dig som är medlem hos Luxplus! Som Luxplusmedlem kan du köpa intimvård från Vivag till riktigt bra pris. Prova Vivags olika vaginalkapslar, intimtvålar, intimgels, intimservetter och mycket mer och märk snabbt skillnaden. Köp dina intimvårdsprodukter från Vivag hos Luxplus, och slipp lägga onödigt mycket pengar på din intimvård.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.