Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VIS PLANTIS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VIS PLANTIS

Vis Plantis

Vis Plantis är latin och betyder “växternas kraft. Vis Plantis anser att det enkla och naturliga är det som fungerar bäst på oss. För att bevara hälsan och ungdomen så länge som möjligt, menar Vis Plantis på att man ska söka sig till kraften i växter, vilket framstår som ett både enkelt och naturligt val.

Detta är alltså varför Vis Plantis använder extrakt från örter och spannmål för att framställa sin kosmetik. Kosmetikens effektivitet kan härledas till flera års erfarenhet, vetenskapligt bevisade lösningar, dedikation, pålitlighet och integritet. Detta är också några av de värdeord som utgör verksamhetens grundstomme. Företaget vill slå hål på myten att priset ger en fingervisning om kvaliteten. Vis Plantis menar på att enbart produkternas effekt och kundernas åsikter är vägledande, vilket känns mycket mer logiskt.

Ansiktsvård, hårvård och kroppsvård från Vis Plantis

I Vis Plantis utbud finner du produkter för daglig vård av ansiktet, kroppen och håret. Här hittar du bland annat ansiktsolja, ansiktsrengöring, bodylotion, ansiktskräm, ansiktsskrubb, ansiktsserum, nattkräm och mjällschampo. Låt dig förvånas och inspireras av de unika kombinationerna av oljor, växtextrakt och spannmål. Produkterna består till 98 % av naturliga ingredienser. För att välja naturligt i så stor utsträckning som möjligt, krävs det också att onaturligt väljs bort i samma omfattning. Därför innehåller Vis Plantis schampon och balsam varken SLES, SLS, silikon eller parabener. På produkterna står det tydligt vilka ingredienser som ingår, vad de gör och hur produkten ska användas.

Som tidigare nämnt, använder Vis Plantis en del ovanliga ingredienser. Vis Elementis erbjuder bland annat en produktlinje som innehåller filtrerat snigelsekret och huggormsgift. Det höga innehållet av aktiva ingredienser garanterar avancerad och förstklassig hud- och ansiktsvård.

Prova något helt nytt! Här på Luxplus hittar du allt från Vis Plantis snigelsekretbaserade ansiktsskrubb till Vis Plantis anti-aging-kräm med huggormsgift.

Billig kosmetik från Vis Plantis

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Vis Plantis populära produkter till överkomliga priser. Här hittar du allt från mjällschampon till anti-aging-produkter. Innehållet är växtbaserat och naturligt. Med våra priser kan valet knappast kännas mer naturligt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.