Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VILEDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VILEDA

Vileda

Vileda grundades 1948 och är en tyskt företag som producerar städmaterial. Vileda är marknadsledare i sin bransch och finns i mer än 50 länder. Vileda producera rengöringsprodukter, såsom moppar, kvastar, handskar, trasor, strykbrädor o.s.v. för hemmet.

Viledas produkter är kända för sin höga kvalitet, pålitlighet, innovation och långa hållbarhet. Med 70 år i branschen kan du betrakta Vileda som en riktigt expert dit du kan vända dig för att hitta rengöringsprodukten du söker. Företaget jobbar även hårt för ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Därför kan flera av dessa produkter maskintvättas, så att du kan använda dem länge. Med Viledas produkter blir rengöringen lite lättare och lite roligare.

Moppar och trasor från Vileda

Vileda erbjuder ett brett utbud av städprodukter för hemmet. Du kan bland annat välja mellan flera olika moppar som gör golvrengöringen till en barnlek. Dessa moppar är gjorda i superabsorberande material, t.ex. mikrofiber, som tar bort fet och envis smuts. Mopparna är utformade på ett sådant sätt att de ska komma åt hörn och trånga utrymmen.

Utöver golvmoppar erbjuder Vileda även en rad olika trasor. Du kan bland annat hitta trasor specifikt framtagna för fönsterrengöring. Dessa högabsorberande putsdukar lämnar inga spår och gör skinande rent vid varje fönsterputs. Kan även maskintvättas och därmed återanvändas många gånger.

Vileda erbjuder även disktrasor. Dessa disktrasor är oerhört populära och framställda av speciella fibrer, som ger extra absorberingskraft, hållbarhet och flexibilitet.

För rengöring av badrum, kök och andra rum, rekommenderar vi Viledas allroundtrasor. Dessa trasor kan både användas som disktrasor i köket och för att putsa fönster. Mångsidiga och superpraktiska.

Billiga städprodukter och rengöringsprodukter från Vileda

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Vileda städ- och rengöringsprodukter till billiga priser. Du hittar bland annat golvmoppar, disktrasor, fönsterdukar, allroundtrasor och disksvampar här. Många av dessa produkter kan maskintvättas, så att du kan använda produkterna länge. Detta är givetvis bra för både plånboken och miljön. På den här sidan blir det ett rent nöje att shoppa rengöringsprodukter!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.