Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VERY BERRY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VERY BERRY

Very Berry

Very Berry är en ny serie av produkter från superhajpade elfa Pharm. Very Berry erbjuder först och främst tvål. Denna tvål är minst sagt fruktig med sitt höga innehåll av naturligt fruktextrakt. Tvålarna är fullspäckad med solskensaromer och naturliga oljor. De aktiva ingredienserna är omsorgsfullt utvalda och importeras från världens alla hörn. Dessa ingredienser har en vetenskapligt bevisad effekt. Produktserien har utvecklats tillsammans med experter för att kunna bevara din naturliga skönhet i så stor utsträckning som möjligt. Very Berry vill förena hälsa och skönhet med sina produkter. Företaget kombinerar de senaste upptäckterna och genombrotten inom kosmetologi tillsammans med gamla traditioner. Med hjälp av den senaste teknologin har man lyckats nyttja oerhört näringsrika och naturliga ingredienser tillsammans med naturliga, essentiella oljor som är helt oumbärliga när det kommer till hudvård. Very Berry är en fruktig omfamning och ett sant nöje för dina sinnen.

Handtvål från Very Berry

Very Berrys fruktiga handtvålar är en sann spabehandling för dina sinnen. Den fruktiga doften kan man bara inte få nog av. Det är alltså lätt att få russinfingrar med en Very Berry liggandens i badrummet. Handtvålen kommer i en rad olika varianter. Vattenmelon & Sheasmör, Jojobaolja och Gojibär, Jordgubb & Macadamiaolja samt Fikon & Arganolja är bara några av alla fantastiska dofter. Ingredienserna som ingår i produkterna är välkända för sina välgörande egenskaper.

Scrolla igenom det välsorterade utbudet och hitta din favoritdoft. Här hittar du allt från de klassiska doftsammansättningarna till de mer nytänkande kombinationerna, såsom hjortron och cedernötter.

Billig handtvål från Very Verry

På den här sidan hittar du vårt utbud av Very Berrys sanslöst väldoftande handtvålar. På sidan har vi ett välsorterat utbud där du säkert kan hitta något som passar just dig. Föredrar du de klassiska doftkombinationerna eller vill du prova något nytt? Vi har sett till att pressa priserna rejält, så att du har råd att klicka hem ett gäng.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.