Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

UNU

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

UNU

UNU

Varumärket UNU gör hårtillbehör i alla tänkbara nyanser. Målgruppen är främst kvinnor, men flera modeller kan också användas av män, till exempel för en så kallad ”man bun". Dessutom har UNU gjort hårtillbehör för barn, vilka görs i röda och rosa nyanser.

HÅRSNODDAR SOM INTE SKADAR HÅRET

Vi har hårsnoddar från UNU som passar alla smaker. Bland annat har vi ett urval av "vanliga" hårsnoddar, vilka kan liknas vid ett halvtjockt gummiband. Dessa hårsnoddar finns i både bruna, gråa och svarta nyanser, och några i blåa nyanser.

Om du inte är så mycket för de klassiska hårsnoddarna, har UNU också gjort hårsnoddar med en twist. Färgerna hålls i samma neutrala nyanser, men själva hårsnodden kan fås som flätad eller tvinnad, vilket ger ett riktigt fint och annorlunda spel i håret.

Hårsnoddarna som är kända för att inte skada håret är här de hårsnoddar som har blivit särskilt populära. De är mycket enkla i designen, i grunden bara en tunn gummiring. De sitter stadigt i håret och det finns ingen metallförslutning, vilket ofta är fallet med hårsnoddar. Det är just den där lilla metallbiten som brukar slita på håret. Hårsnodden sitter hela dagen, och detsamma gör din frisyr, vilket också garanterar mindre slitage på håret.

Gummihårsnoddarna från UNU finns i olika färger, inklusive brunt och svart.


HÅRKLÄMMOR OCH HÅRCLIPS

Utöver hårsnoddar har UNU också gjort många olika typer av hårklämmor. Den mest kända av dessa är den klassiska, svarta klämman där tänderna på klämman håller håret på plats. Denna hårklämma passar alldeles utmärkt för att fastgöra en hästsvans i hårbotten. Det finns också många kvinnor som använder hårklipp när de tar bort sitt smink.

BILLIGA HÅRSNODDAR OCH HÅRKLÄMMOR

Vi har på denna sida samlat vårt utbud av UNU-produkter. Här hittar du bland annat hårsnoddar och hårklämmor till kanonpriser. Hårsnoddar och hårklämmor är ju, som alla vet, saker som lätt får ben och helt plötsligt bara försvinner. Hos oss har du råd att köpa på dig ett lager, så att du slipper leta efter hårsnoddar på morgonen innan du ska till jobbet eller skolan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.