Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

UNDER WHERE?

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

UNDER WHERE?

Under Where?

Ska du till en fest, men du har upptäckt att du inte riktigt har de rätta underkläderna för att få till en slank look? Har du en klänning som bara behöver sitta som en smäck? Eller byxor som bara behöver sitta snyggt längs ben och midja? Då har Under Where? Intimates de rätta underkläderna för dig för att du ska kunna känna dig helt bekväm i din kropp och dina kläder och ta din omgivning med storm!

Formande trosor, toppar, leggings eller kroppsstrumpor från Under Where? Intimates

Under Where? Intimates specialiserar sig på formgivande underdelar, toppar och kroppsstrumpor. De har som mål att hjälpa kvinnor att känna sig fantastiska och ge dem de lilla extra självförtroendet för att kunna gå ut i världen full av behag och glädje. De erbjuder formgivande underkläder som ser bra ut och som är ett perfekt komplement till din vardagsgarderob. Dessa formgivande underkläder hjälper dig att definiera och framhäva din naturliga skönhet, som får dig att känna dig snygg och bekväm.

För midjan erbjuder de storlekarna small (4-6), Medium (6-8), Large (8-10) och X-Large (10-12). Dessa storlekar definieras också i kategorierna midja, höft, byst och kupa.

Under Where? Intimates är ditt hemliga vapen för att hjälpa dig att ta dig an vad du än har på din agenda, oavsett dag eller natt. Med varierande nivåer av support, har Under Where? underkläder något för att alla typer av kvinnor, i alla former, för alla tillfällen. Från vardagen på kontoret till en kväll ute i staden eller till ett stort event. Det finns en underdel för alla!

Framhäv dina kurvor på de rätta ställena med formgivande underkläder från Under Where?. Oavsett om du vill definiera formerna eller bara vill göra hela din kropp slank och slät. Under Where? är det rätt varumärket för dig!

Billiga underkläder med formgivande effekter

Här på Luxplus kan du köpa trosor, shorts, bodies och leggings med formgivande effekter för att framhäva formerna på de rätta ställena och eller bara ge dig en helslank look. Allt för att hjälpa dig att känna dig självsäker i allt från en vanlig kontorsklädsel eller en tight festklänning.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.